Indonesische roots
Generaties aan kennis

Selera Anda’s roots liggen in Indonesië. Onze recepten zijn generaties lang doorgegeven en zijn daarom zo authentiek mogelijk gebleven.

Op traditionele Becak fietstaxi's in Indonesië
2006
Badhoevedorp

In 2006 beginnen wij met Selera Anda als toko in Badhoevedorp.

2007
Uitbreiding

Vanwege het succes van onze toko breiden wij ons in 2007 uit naar drie verschillende locaties in Badhoevedorp, Leiden en Amstelveen.

Selera Anda Leiden
Indonesische catering in chafing dishes
2011
Professionele catering

Vanuit de keuken van onze toko in Badhoevedorp beginnen wij ons in 2011 te richten op professionele catering.

2017
Centrale keuken

Om onze capaciteit te vergroten besluiten wij in 2017 om uit te breiden met een centrale keuken in Hoofddorp.

Traditionele gerechten bereid volgens de hoogste hygiënische standaarden
Rijsttafel uitbreiden met extra’s
2018
Persoonlijk contact

Zakelijke relaties worden onderhouden door onze gespecialiseerde account managers.

2021 Catering service

Vandaag de dag bestaat Selera Anda uit een professionele catering service en nog steeds de drie vestigingen. Onze authentieke Indonesische gerechten worden geserveerd met de gastvrijheid van Indonesië, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Een uitgebreide Indische rijsttafel bij Selera Anda

Onze missie

Smaak is beleving. Daarom willen wij iedereen de authentieke smaak van de Indonesische keuken laten proeven. Wij verzorgen Indonesische catering voor iedereen: van het verjaardagsfeestje in de buurt tot het bedrijfsfeest op kantoor. Selera Anda staat voor service, kwaliteit en gemak: U stelt uw menu samen en wij verzorgen de rest.

Selera Anda