Warning: getimagesize(http://www.seleraanda.nl/wp-content/uploads/2016/07/gado-gado-1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/seleraan/public_html/wp-content/plugins/grandrestaurant-custom-post/tg-contentbuilder.php on line 2519

Veel gestelde vragen

Kan ik ook telefonisch of per e-mail bestellen?

Uiteraard. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10 tot 18 uur. Tijdens werkuren wordt onze mailbox continu in de gaten gehouden. Wanneer u een mail stuurt naar info@seleraanda.nl of catering@seleraanda.nl streven wij ernaar om altijd binnen één werkdag te reageren.

Kan ik ook een a-la-carte bestelling plaatsen?

Jazeker. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zullen u voorzien van advies om uw ideale menu samen te stellen.

Wat is het minimale aantal voor het buffet?

De minimale grootte van het buffet is voor een gezelschap van 15 personen, ongeacht het gekozen menu.

Gelden er afleverkosten?

Bij een buffet vanaf 40 personen gelden er geen afleverkosten in ons aflevergebied. Ook leveren wij altijd gratis als het leveradres minder dan 30 km, gerekend vanaf Badhoevedorp. Daarbuiten rekenen wij € 1,75 per kilometer waarbij de eerste 30 km niet in rekening worden gebracht.

Wat is het aflevergebied?

Ons aflevergebied is de provincie Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

Krijgen wij de warmhoudbakken erbij?

U krijgt van ons de warmhoudbakken (chafing dish) in bruikleen, inclusief opscheplepels en overige benodigdheden. Achteraf hoeft u de bakken niet te wassen, dat doen wij voor u.

Moeten wij zelf voor opscheplepels zorgen?

Nee, bij het lenen van de warmhoudbakken krijgt u tevens de opscheplepels of opschepvorken erbij.

Kunnen wij borden en bestek erbij huren?

Voor onze klanten die onvoldoende borden en bestek beschikbaar hebben bieden wij de mogelijkheid deze bij ons te huren. U hoeft deze niet zelf af te wassen, dit doen wij voor u. Voor deze dienst vragen wij een toeslag van € 1,75 per couvert.