Hygiëne - Selera Anda

FoodDelivery

Lekker eten en goede hygiëne zijn onlosmakelijk verbonden in de horeca. Zo ook bij Selera Anda. Wij werken met de nieuwste hygiënecode voor de horeca en trachten altijd de meest optimale hygiënestandaard na te leven.

HACCP vormt een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse activiteiten. Zodoende wordt bij Selera Anda de voedselveiligheid en hygiëne continu bewaakt.


Duurzaamheid

Hoewel wij voornamelijk bezig zijn met het koken van heerlijke Indonesische gerechten besteden wij ook aandacht aan duurzaamheid in onze dagelijkse activiteiten. Zo wordt er gekookt met moderne, duurzame keukenapparatuur en wordt voedselverspilling altijd voorkomen.

Buiten het koken om gaat ons duurzaambeleid verder: wij maken gebruik van groene stroom en wordt ons eten met een duurzaam wagenpark & elektrische scooters rondgereden. Zodoende beperken wij de uitstoot van schadelijke stoffen en het gebruik van fossiele brandstoffen.