Indonesischecatering

Algemene informatie

Selera Anda is gespecialiseerd in Indonesische catering voor bedrijven, verenigingen en feesten waarbij authenticiteit, presentatie en kwaliteit centraal staan. Voor groepen vanaf 15 personen bieden wij u op alle dagen en tijden van de week de mogelijkheid een rijsttafel-arrangement op locatie of aan huis te verzorgen.

De arrangementen worden samengesteld uit diverse authentieke Indonesische gerechten geheel naar uw eigen keus en smaak. Tijdens de catering maakt u kennis met deze gerechten uit de Indonesische keuken. De levering van de gerechten zal geschieden m.b.v. speciale thermoboxen, waardoor deze tijdens de levering goed warm blijven. Op locatie zullen de gerechten op de juiste temperatuur worden gehouden d.m.v. het gebruik van chafing dishes (warmhoudschalen), welke u in bruikleen krijgt.

Vanuit onze ervaring leren wij dat het wenselijk is om bij grotere groepen het buffet te begeleiden. Om deze reden adviseren wij om bij meer dan 40 personen het buffet bemand uit te laten voeren. Op deze manier zal het buffet op optimale wijze worden gepresenteerd en geserveerd. Indien wenselijk kunnen borden en bestek worden bijgehuurd, indien dit het geval is vragen wij u om dit aan te geven bij de bestelling.

De spullen zullen na afloop van de catering weer worden opgehaald. Het wassen van de spullen hoeft u niet zelf te doen, dat doen wij voor u. Is niet al het eten genuttigd en wilt u dit bewaren? Dit is mogelijk tot maximaal enkele dagen na de catering, mits direct na de catering gekoeld bewaard.

Selera Anda is uw partner om de vloer tijdelijk te verplaatsen naar Indonesië: de Gordel van Smaragd! Wij nodigen u uit om het meest geschikte menu uit te kiezen voor het buffet.
Naar het menu