Indonesische ervaren chefs bij Indonesische Catering Baarn

Dankzij onze ervaren chefs met Indonesische achtergrond kunnen wij jou verzekeren dat je authentieke Indonesische gerechten krijgt geserveerd. Maak kennis met onze gerechten, vraag een offerte aan of kom langs bij een van onze vestigingen!

IndonesischeCatering Baarn

Indonesische Catering

Indonesische Catering Baarn zorgt voor lekkere Indonesische hapjes en maken jou, je familie & vrienden helemaal blij met het evenement dat wordt georganiseerd. Je kunt bij Indonesische Catering Baarn terecht voor Indonesische- buffet en rijsttafels.


Maakkennis met de Indonesische Gerechten in Baarn

Indische Gerechten

Onze professionele chefs hebben al jarenlang ervaring met het bereiden van Indonesische gerechten. Wij leveren de gerechten vers en bereiden het met de beste kruiden. De recepten zijn al generaties lang in de familie en kunnen wij je zeker overtuigen dat je authentieke Indonesische gerechten krijgt geserveerd.


Maak kennis met de kwaliteit van Indonesische Catering Baarn!

Authentieke Indonesische Catering bij Selera Anda

ErvaringenBekijk menu’s!

Maak kennis metIndonesische Catering Baarn

Authentieke gerechten met verse ingrediënten, bereid door professionele koks.

Klantenrecensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Volg ons op social media

Like en volg de social media pagina’s van Selera Anda en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties!

Maak kennis met Indonesië

Stel zelf uw Indische rijsttafel samen

De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Om het u makkelijk te maken hebben wij daarom drie basismenu’s naar grootte samengesteld. U kunt het gekozen menu naar wens uitbreiden met extra hoofdgerechten of bij- en nagerechten.

Een greep uit Onze zakelijke klanten