Uw vertrouwde adres voor de beste Indonesische catering bij feesten en partijen!

Trouwerij?

Jij hebt je prins op het witte paard gevonden en jullie hebben besloten om het huwelijksbootje in te stappen? Dat speciale moment vier je het liefst met je hele familie en al je vrienden. Deze dag is erg stressvol en dan ook nog eens te moeten koken kan je er echt niet bij hebben. Laat de lekkerste feestelijke gerechten dan door Selena Anda bezorgen zodat jij kan geniet van de mooiste dag uit je leven en de heerlijke Indonesische keuken!

 
 

CateringSpecialist

Dé Indonesische catering specialist voor trouwerijen

Voor de lekkerste Indonesische catering moet je bij Selera Anda zijn. Wij koken dagelijks vers met de beste kruiden. Onze catering bestaat altijd uit fijn geselecteerde gerechten zodat de smaken altijd goed bij elkaar passen.


 

HeerlijkeGerechten

Maak kennis met de Indonesische cultuur!

Bij Selera Anda werken mensen met een Indonesische achtergrond, zij weten hoe ze de echte authentieke Indonesische smaak aan de gerechten kunnen geven. De recepten zijn al generaties in de familie en zijn zoals ze echt horen. Alleen iets minder pittig, zodat iedereen ervan kan genieten!


 
Authentieke Indonesische Catering

Maak kennis met de kwaliteit van Selera Anda!

ErvaringenBekijk menu’s!

 

Uw vertrouwde adres voor heerlijke Indonesische Catering!

Indonesische Catering

Selera Anda is uw vertrouwde partner voor het verzorgen van Indonesische catering. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Selera Anda terecht voor een Indonesische Catering. Wij laten je graag kennis maken met de Indonesische cultuur!

 
 

Recensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Like onze pagina