Uw vertrouwde adres voor de beste Indonesische catering bij feesten en partijen!

Verjaardag?

Als je jarig bent is het leuk om familie en vrienden uit te nodigen. Minder leuk is om voor z’n grote groep te koken, zeker omdat je wel iets lekkers wil aanbieden. Met de Indonesische rijsttafels van Selera Anda weet je zeker dat je gasten lekker eten en dat zonder dat jij er voor in de keuken hoeft te staan!

 
 

CateringSpecialist

Dé Indonesische catering specialist voor feesten

Voor de lekkerste Indonesische catering moet je bij Selera Anda zijn. Wij koken dagelijks vers met de beste kruiden. Onze catering bestaat altijd uit fijn geselecteerde gerechten zodat de smaken altijd goed bij elkaar passen.


 

HeerlijkeGerechten

Maak kennis met de Indonesische cultuur!

Bij Selera Anda werken mensen met een Indonesische achtergrond, zij weten hoe ze de echte authentieke Indonesische smaak aan de gerechten kunnen geven. De recepten zijn al generaties in de familie en zijn zoals ze echt horen. Alleen iets minder pittig, zodat iedereen ervan kan genieten!


 
Authentieke Indonesische Catering

Maak kennis met de kwaliteit van Selera Anda!

ErvaringenBekijk menu’s!

 

Uw vertrouwde adres voor heerlijke Indonesische Catering!

Indonesische Catering

Selera Anda is uw vertrouwde partner voor het verzorgen van Indonesische catering. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Selera Anda terecht voor een Indonesische Catering. Wij laten je graag kennis maken met de Indonesische cultuur!

 
 

Recensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Like onze pagina