Heerlijk Indonesische lunch rijsttafel met voor ieder wat wils. Met zowel warme als koude gerechten die dag vers zijn bereid! Tot in de puntjes verzorgd door Selera Anda! Wij zijn de specialist in de lekkerste Indonesische rijsttafels gemaakt met de originele recepten die al jaren bij ons in de familie zijn!

Uw vertrouwde adres voor de beste Indonesische catering bij feesten en partijen!

Bedrijfslunch Rijsttafel

Dé Indonesische catering specialist voor feesten

Voor de lekkerste Indonesische catering moet je bij Selera Anda zijn. Wij koken dagelijks vers met de beste kruiden. Onze catering bestaat altijd uit fijn geselecteerde gerechten zodat de smaken altijd goed bij elkaar passen.

Maak kennis met de Indonesische cultuur

Bij Selera Anda werken mensen met een Indonesische achtergrond, zij weten hoe ze de echte authentieke Indonesische smaak aan de gerechten kunnen geven. De recepten zijn al generaties in de familie en zijn zoals ze echt horen. Alleen iets minder pittig, zodat iedereen ervan kan genieten!

Maaltijden Bedrijfslunch

Goede Gerechten

Selera Anda is uw vertrouwde partner voor het verzorgen van Indonesische catering. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Selera Anda terecht voor een Indonesische Catering. Wij laten je graag kennis maken met de Indonesische cultuur!

Maak kennis met Indonesië

Stel zelf uw rijsttafel samen

De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Om het u makkelijk te maken hebben wij daarom drie basismenu’s naar grootte samengesteld. U kunt het gekozen menu naar wens uitbreiden met extra hoofdgerechten of bij- en nagerechten.

Stel zelf uw Indische Rijsttafel samen