In meer dan 10 jaar tijd hebben wij al talloze feesten, trouwerijen en bedrijfslunches mogen voorzien van onze heerlijk Indonesische gerechten. Bent u benieuwd naar een aantal van deze catering opdrachten en lezen hoe deze ervaren zijn? Bekijk dan onze cases hieronder.

Omron Healthcare Europe

Sinds 2018 verzorgt Selera Anda Indische rijsttafels en zoete hartige hapjes arrangementen voor groepen van 30-60 personen aan OMRON Healthcare Europe. Hiermee voorzien wij OMRON Healthcare Europe van heerlijke Indische rijsttafels en hapjes arrangementen tijdens lunches voor hun internationale klanten en voor de eigen werknemers tijdens bedrijfsevenementen: “Hartelijk dank voor het heerlijke eten en de fijne communicatie, onze internationale gasten waren weer unaniem positief.”

Murata Electronics Europe B.V.

Voor Murata Electronics Europe B.V. verzorgen wij sinds 2018 Indische rijsttafels en maaltijden voor 25-30 personen tijdens de lunchpauze van trainingen en meetings.

Naar aanleiding van de wensen van Murata Electronics Europe B.V. hebben wij een speciaal menu voor hen ontwikkeld, en kunnen wij Murata Electronics Europe B.V. voorzien van maaltijden voor zowel de eigen werknemers als internationale klanten.

Gemeente Lansingerland

Voor de Gemeente Lansingerland hebben wij tijdens de Veteranendag in 2018 en 2019 een complete Indische rijsttafel voor 140 personen verzorgd, waarmee wij hebben bijgedragen aan “een onvergetelijke dag.”

Zoals gewaardeerd door de Gemeente Lansingerland: “bedankt voor de prettige samenwerking!”