De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Daarom hebben wij al onze gerechten voor u op een rijtje gezet. Al onze gerechten worden bereid volgens authentiek Indonesisch recept en zijn volledig halal.
Gerechten
De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Daarom hebben wij al onze gerechten voor u op een rijtje gezet. Al onze gerechten worden bereid volgens authentiek Indonesisch recept en zijn volledig halal.
Gekookte witte rijst
Gebakken rijst met groenten en vlees, op smaak gebracht met ketjap manis en verschillende specerijen
Aromatische gele rijst die in Indonesië vooral wordt gegeten op feestelijke aangelegenheden
Gebakken noedels met groenten en vlees, op smaak gebracht met ketjap manis en verschillende specerijen
Gebakken mihoen met groenten en vlees, op smaak gebracht met ketjap manis en verschillende specerijen
Langzaam gesmoord rundvlees in ketjap manis, met aromatische kruiden als kruidnagel, kaneel en witte peper
Rundvlees gestoofd in een zoete, pikante Javaanse saus van sambal, citroengras, tamarinde en kokosmelk
Gestoofd rundvlees op Balinese wijze bereid in een mild-pittige, zoetzure boemboe met sambal, limoenblad en citroengras
Langzaam gesmoord rundvlees gestoofd in kokosmelk en een boemboe van o.a. knoflook, pepers, gember en kurkuma
Zoetzuur kipgerecht waarbij stukjes kipfilet worden omhuld door een heerlijk pittige, zoetzure saus met tamarinde en citroengras
Pittig kipgerecht met stukjes kipfilet in een verse, aromatische sambalsaus
Zoet kipgerecht waarbij stukjes kipfilet worden gestoofd in een zoete, plakkerige ketjapsaus
Zoetpittig kipgerecht met krokante stukjes kipfilet omhuld door een zoet pittige ketjapsaus.
Groenten gekookt in een kruidige bouillon met kokosmelk
Sperziebonen geroerbakt in een boemboe van knoflook, ui, laos en suiker en gesmoord in kokosbouillon
Groenten gekookt in een kruidige bouillon met kokosmelk
Roerbakgerecht met groenten en eieren
Tahoe en tempeh in een gele kerrie-kokossaus
Tahoe en tempeh in een smaakvolle bonensaus
Krokant gebakken tempeh, omhuld door een heerlijk zoet, pittig en stroperig sausje
Hardgekookte, gefrituurde eieren in een mild pittig sausje
Zoet pittig ei gerecht op Balinese wijze bereid in een mild-pittige, zoetzure boemboe met sambal, limoenblad en citroengras
De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Om het u makkelijk te maken hebben wij daarom drie basismenu’s naar grootte samengesteld. U kunt het gekozen menu naar wens uitbreiden met extra hoofdgerechten of bij- en nagerechten.
© Copyright 2016 - 2021 Selera Anda - All Rights Reserved |
Website by Exsite Media | Algemene voorwaarden | Privacy Policy