De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Daarom hebben wij al onze gerechten voor u op een rijtje gezet. Al onze gerechten worden bereid volgens authentiek Indonesisch recept en zijn volledig halal.

Basisgerechten

Gekookte witte rijst

Gebakken rijst met groenten en vlees, op smaak gebracht met ketjap manis en verschillende specerijen

Aromatische gele rijst die in Indonesië vooral wordt gegeten op feestelijke aangelegenheden

Gebakken noedels met groenten en vlees, op smaak gebracht met ketjap manis en verschillende specerijen

Gebakken mihoen met groenten en vlees, op smaak gebracht met ketjap manis en verschillende specerijen

Vleesgerechten

Langzaam gesmoord rundvlees in ketjap manis, met aromatische kruiden als kruidnagel, kaneel en witte peper

Rundvlees gestoofd in een zoete, pikante Javaanse saus van sambal, citroengras, tamarinde en kokosmelk

Gestoofd rundvlees op Balinese wijze bereid in een mild-pittige, zoetzure boemboe met sambal, limoenblad en citroengras

Langzaam gesmoord rundvlees gestoofd in kokosmelk en een boemboe van o.a. knoflook, pepers, gember en kurkuma

Zoetzuur kipgerecht waarbij stukjes kipfilet worden omhuld door een heerlijk pittige, zoetzure saus met tamarinde en citroengras

Pittig kipgerecht met stukjes kipfilet in een verse, aromatische sambalsaus

Zoet kipgerecht waarbij stukjes kipfilet worden gestoofd in een zoete, plakkerige ketjapsaus

Zoetpittig kipgerecht met stukjes kipfilet gesudderd in boemboe roedjak met sambal, kruiden, ui en ketjap

Zoetpittig kipgerecht met krokante stukjes kipfilet omhuld door een zoet pittige ketjapsaus.

Groentegerechten

Groenten gekookt in een kruidige bouillon met kokosmelk

Sperziebonen geroerbakt in een boemboe van knoflook, ui, laos en suiker en gesmoord in kokosbouillon

Groenten gekookt in een kruidige bouillon met kokosmelk

Tahoe en tempeh in een gele kerrie-kokossaus

Tahoe en tempeh in een smaakvolle bonensaus

Krokant gebakken tempeh, omhuld door een heerlijk zoet, pittig en stroperig sausje

Ei-gerechten

Hardgekookte, gefrituurde eieren in een mild pittig sausje

Zoet pittig ei gerecht op Balinese wijze bereid in een mild-pittige, zoetzure boemboe met sambal, limoenblad en citroengras

Maak kennis met Indonesië

Stel zelf uw Indische rijsttafel samen

De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Om het u makkelijk te maken hebben wij daarom drie basismenu’s naar grootte samengesteld. U kunt het gekozen menu naar wens uitbreiden met extra hoofdgerechten of bij- en nagerechten.