Wij staan voor u klaar

Bent u geïnteresseerd in Indonesische Catering voor uw evenement? Dan kunt u twee dingen doen:

Aan de telefoon beantwoorden we al uw eventuele vragen en inventariseren wij uw wensen: Om wat voor gelegenheid gaat het? Hoeveel gasten verwacht u? Wat is uw budget per persoon? Ook kijken we of er verschillende dieetwensen zijn onder uw gasten. Zo kunnen we uw rijsttafel aanpassen voor gasten die bijvoorbeeld vegetarisch, vegan of halal eten.

Als we duidelijk hebben wat uw wensen zijn stellen we samen met u het perfect menu op voor uw gelegenheid.

Indonesische Catering aan huis

Catering op locatie

Op de dag zelf worden onze authentieke Indonesische gerechten vers bereid onder de hoogste hygiënische standaard. Vervolgens worden de gerechten door middel van thermoboxen warm geleverd op locatie. Ons personeel zet het buffet op en de gerechten worden perfect op temperatuur gehouden door middel van warmhoudschalen.

Een buffet zorgt altijd voor een ontspannen sfeer. Uw gasten kunnen zelf bepalen wat ze eten en zijn niet aan een plek gebonden. Doordat het eten goed warm wordt gehouden kunt u op uw gemak nog eens een bordje opscheppen. Onze ervaring is bovendien dat gasten altijd positief verrast zijn door de variatie en ruime hoeveelheden van onze gerechten!

Na afloop

Na afloop hoeft u zelf niets te doen. De spullen worden (meestal de volgende dag) opgehaald en u hoeft niets af te wassen, dit doen wij voor u. Eventuele administratieve zaken worden achteraf per e-mail met u afgehandeld.

Indonesische zakelijke catering

Wijzigingen?

Mocht u toch een ander gerecht willen of komen er meer of minder gasten dan u had verwacht? Laat het ons 48 uur van te voren weten en we houden er rekening mee.