Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Offerte aanvragen / Bestellen

Kan ik ook telefonisch of per e-mail een offerte aanvragen of bestellen?

Uiteraard. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 18.00 uur. Wanneer u een mail stuurt naar info@seleraanda.nl of catering@seleraanda.nl streven wij er altijd naar om binnen één werkdag te reageren.

Hoe kan ik direct online bestellen?

U kunt hier direct een rijsttafel bestellen. Heeft u specifieke wensen? Dan kunt u beter even een mail sturen naar info@seleraanda.nl of catering@seleraanda.nl of ons even bellen.

Kan ik ook een a-la-carte bestelling plaatsen?

Jazeker. U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken en wij zullen u advies geven over hoe u het ideale menu samen kunt stellen.

Tot hoe lang van tevoren kunnen wij uiterlijk bestellen?

U kunt tot enkele dagen voor de leverdatum uw bestelling plaatsen. Twijfelt u of u op tijd bent of wilt u uw buffet sneller geleverd? Neem dan even telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is het minimale aantal gasten voor het buffet?

De minimale grootte van het buffet is voor een gezelschap van 15 personen, ongeacht het gekozen menu.

Er zijn kinderen bij ons gezelschap. Hoe werkt dit?

Een kind tot 12 jaar kunt u als “half persoon” rekenen (bij een normaal eetpatroon). Uiteraard is dit een schatting om u op weg te helpen en biedt deze vuistregel geen garanties.

Gelden er afleverkosten?

Bij een buffet vanaf 40 personen gelden er geen afleverkosten in ons aflevergebied. Ook leveren wij altijd gratis als het leveradres op minder dan 30 km afstand ligt, gerekend vanaf Hoofddorp. Daarbuiten rekenen wij € 1,95 per kilometer waarbij de eerste 30 km niet in rekening worden gebracht.

Wat is het aflevergebied?

Wij leveren onze cateringdiensten in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Buiten dit aflevergebied leveren wij op aanvraag.

Zijn jullie gerechten halal?

Al onze bereidingen en ingrediënten zijn uitsluitend halal.

Is er sprake van een bemand buffet?

Wenst u het buffet bemand te hebben dan geldt er een toeslag van € 52,50 per manuur (incl. BTW). Wij verzoeken u dit aan te geven bij het aanvragen van de offerte of  plaatsen van de bestelling.

Wijzigen of annuleren

Ik wil graag een wijziging op mijn bestelling doorgeven, hoe doe ik dat?

U kunt uw bestelling wijzigen door op de bevestigingsmail te reageren, of even met ons te bellen.

Tot hoe lang van te voren kunnen we de bestelling wijzigen?

U kunt uw bestelling tot drie dagen voor de leverdatum wijzigen. 

Ik wil mijn bestelling annuleren, hoe doe ik dit? En zijn hier nog kosten aan verbonden?

Om uw bestelling te annuleren kunt u contact met ons opnemen op via e-mail of telefoon. Voor de kosten i.v.m. het annuleren van bestellingen verwijzen wij u naar onze Algemene Voorwaarden.

Ik wil nog extra bij bestellen, hoe doe ik dit?

U kunt uw bestelling wijzigen door op de bevestigingsmail te reageren, of ons te bellen.

Levering op locatie

Hoe wordt het eten warm gehouden?

U krijgt van ons de warmhoudschalen (chafing dish) in bruikleen, inclusief opscheplepels en overige benodigdheden. Achteraf hoeft u de bakken niet af te wassen, dat doen wij voor u.

Moeten wij zelf voor opscheplepels zorgen?

Nee, bij het lenen van de warmhoudschalen krijgt u de opscheplepels of opschepvorken er bij geleverd.

Kunnen wij borden en bestek huren?

Voor onze klanten die onvoldoende borden en bestek beschikbaar hebben bieden wij de mogelijkheid deze bij ons te huren. U hoeft deze niet zelf af te wassen, dit doen wij voor u. Voor deze dienst vragen wij een toeslag van € 1,75 per couvert.

Wat zijn de afmetingen van de warmhoudschalen (chafing dishes) en hoe werkt het?

Een chafing dish heeft een afmeting van 62x35x37 (lxbxh) centimeter en bevat een brander waardoor het eten op temperatuur blijft. Na afloop van het buffet schuift u de brander dicht om de vlam te doven.

Hoelang blijft het eten warm?

Door het gebruik van de warmhoudschalen zal het eten maximaal 2 uur warm worden gehouden.

Hoeveel tafelruimte neemt het buffet in?

Dit hangt af van het gekozen buffet en het aantal personen. Informeert u hier even naar bij ons.

Hoe veel tijd hebben jullie nodig om het buffet op te zetten?

Dit hangt af van het gekozen buffet en het aantal personen. Doorgaans hebben wij 15 to 30 minuten nodig om het buffet op te zetten.

Wanneer worden de spullen weer opgehaald?

De spullen worden doorgaans de volgende (werk-)dag bij u opgehaald. Deze ophaalafspraak zal met u worden gemaakt ten tijde van de levering.

Wat gebeurt er als er eten over is?

Indien een buffet bemand wordt uitgevoerd en er eten overblijft dan zal in de basis het eten netjes worden afgeruimd. U zou ook de etensresten zelf kunnen meenemen. Graag verzoeken wij u dit tijdig aan te geven en zorg te dragen voor eventuele opslagmogelijkheden. Zou u graag meeneembakjes willen ontvangen? Geeft u dit dan aan bij uw bestelling.