Desondanks weten wij onze authentiek Indonesische receptuur te behouden zodat wij u nog steeds de smaak uit Indonesië kunnen laten proeven.

Voedselveiligheid (HACCP) vormt een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse activiteiten. In elk proces van onze productieketen zijn de risico’s in kaart gebracht en worden dagelijks preventieve handelingen uitgevoerd ter verkleining van het risico. Zodoende wordt bij Selera Anda de voedselveiligheid en hygiëne continu gewaarborgd.

Allergenen

Naast het correct naleven van de hygiënevoorschriften speelt ook een accuraat allergenenbeheer een belangrijke rol in onze productie. Wij vinden dat ook onze gasten met een allergie met een gerust gevoel onze gerechten moeten kunnen nuttigen. Daarom is een up-to-date allergenenbeheer een standaard onderdeel van ons voedselveiligheidsplan. Zodoende zijn er voorzorgsmaatregelen in werking gesteld om kruisbesmettingen in het productieproces te voorkomen.

Productspecificaties

Voor onze banqueting-klanten beschikken wij over volledige productiespecificaties, denk hierbij niet alleen aan productomschrijving en ingrediënten maar ook aan bewaar- en regeneeradviezen en allergeneninformatie