Zakelijke catering

Organiseert u een bedrijfsfeest, receptie of personeelsfeest en wilt u uw gasten iets origineels serveren? Wij kunnen uw catering volledig verzorgen. Wij bieden complete Indische rijsttafels met voor ieder wat wils.

Zakelijke catering

Indonesische catering op locatie

Zakelijke catering voor een bedrijfsfeest, receptie of een personeelsfeest? Wanneer u uw gasten iets origineels wilt serveren kunnen wij uw catering volledig verzorgen. Wij bieden complete Indische rijsttafels met voor ieder wat wils. Wilt u liever een Indisch borrel buffet of hapjes arrangement voor een kleinere gelegenheid, zoals een borrel, vergadering of bedrijfslunch? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Indonesische Zakelijke catering op maat

Wij begrijpen dat catering maatwerk is en bieden daarom meer aan dan alleen rijsttafels. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Indische hapjes arrangement
  • Borrel buffet
  • Voorverpakte maaltijden
  • Catering op maat

U kunt ons contactformulier invullen of even telefonisch contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee!

Úw ideale

Zakelijke partner

Selera Anda biedt authentieke Indonesische bedrijfscatering waarbij service, hygiëne, professionaliteit én duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij maken het bestellen van onze catering service graag zo makkelijk mogelijk – van het plaatsen van de bestelling tot het afhandelen van de order en facturatie. Heeft u specifieke wensen? Onze accountmanagers staan voor u klaar om u te helpen met een oplossing op maat.

Benieuwd naar onze gerechten?

De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Daarom hebben wij al onze gerechten voor u op een rijtje gezet.

De gerechten van Selera Anda zijn Halal bereid

Heeft u een vraag?

Veelgestelde vragen

Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Kijk dan eens op onze veelgestelde vragen pagina, hieronder hebben wij er al een aantal uitgelicht. Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe kan ik direct online bestellen?

U kunt hier direct een rijsttafel bestellen. Heeft u specifieke wensen? Dan kunt u beter even een mail sturen naar info@seleraanda.nl of catering@seleraanda.nl of ons even bellen.

Wat is het minimale aantal gasten voor het buffet?

De minimale grootte van het buffet is voor een gezelschap van 15 personen, ongeacht het gekozen menu.

Wat is het aflevergebied?

Wij leveren onze cateringdiensten in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Buiten dit aflevergebied leveren wij op aanvraag.

Hoeveel tafelruimte neemt het buffet in?

Dit hangt af van het gekozen buffet en het aantal personen. Informeert u hier even naar bij ons.

Hoe veel tijd hebben jullie nodig om het buffet op te zetten?

Dit hangt af van het gekozen buffet en het aantal personen. Doorgaans hebben wij 15 to 30 minuten nodig om het buffet op te zetten.

Testimonial Katherine Meijer
  • Budget p.p. €10,50

  • Personen: 120

“Vanwege het budget voor onze algemene ledenvergadering zochten wij een heerlijk Indonesische lunch tegen een betaalbare prijs. Menu Sederhana paste perfect hierbij: wij hebben heerlijk genoten van de rijsttafel en zijn binnen ons budget gebleven!”

Halina Sas