Heeft u binnenkort wat te vieren? En bent u op zoek naar een Indisch Buffet? Dan bent u bij Selera Anda aan het juiste adres. Wij verzorgen Indonesische catering voor alle soorten evenementen. Het Indisch Buffet wordt vers voor u bereid door onze specialistische chefkoks. Daarnaast gebruiken wij uitsluitend verse producten en specerijen. Neem contact op voor meer informatie over onze diensten!

Indonesische Catering aan huis

Indisch buffet op maat

U kunt bij Selera Anda terecht voor een Indisch Buffet op maat! U kunt via onze website heel snel en eenvoudig uw eigen rijsttafel samenstellen. Alle gerechten worden op de authentieke Indische wijze bereid met uitsluitend verse producten en specerijen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Wij laten u graag kennis maken met heerlijke gerechten uit de Indonesische cultuur.

Uitgebreide Indische Rijsttafel
Dé Indische Catering specialist

Selera Anda is het vertrouwde adres voor een heerlijk Indisch Buffet. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor heerlijke Indonesische rijsttafels. Selera Anda laat je graag kennis maken met de Indonesische cultuur! Kom bij ons langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Maak kennis met Indonesië

Stel zelf uw rijsttafel samen

De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Om het u makkelijk te maken hebben wij daarom drie basismenu’s naar grootte samengesteld. U kunt het gekozen menu naar wens uitbreiden met extra hoofdgerechten of bij- en nagerechten.

Stel zelf uw Indische Rijsttafel samen