Bij het organiseren van een bruiloft is er heel veel waar je aan moet denken. Hoe gaan jullie de bruiloft aankleden? Wat gaan de gasten eten? Wat wordt de dresscode? Door te kiezen voor een thema zorg je voor eenheid in je bruiloft en wordt het maken van keuzes een stuk makkelijker. In deze blog geven we je een aantal ideeën voor een thema bruiloft.

Sfeer: Bohemian

Bohemian bruiloften zijn al een lange tijd populair en dat is niet zo gek. Een bohemian bruiloft is ideaal voor iedereen die zijn bruiloft een ontspannen gevoel wil geven en houdt van een eclectische look.

Sfeer: Festival

De festival bruiloft geeft een beetje hetzelfde gevoel als een bohemian bruiloft: speels en ontspannen. Bij een festival bruiloft maak je alleen ook gebruik van echte festival elementen als muziek, tenten en streetfood. Onze Indonesische catering past ook perfect bij de festivalsfeer! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kleur: Goud/ metallic

Goud is de perfecte kleur om je bruiloft een vleugje glamour te geven. Deze kleur straalt luxe en feestelijkheid uit. Een gouden taart maakt dit thema natuurlijk helemaal af.

Kleur: Wit

Wit is een tijdloze klassieker die zorgt voor een ingetogen elegantie. Bij een wit bruiloft thema is niet alleen de jurk van de bruid wit, maar kun je de kleur overal in terug laten komen, van decoratie tot aan het eten dat je serveert.

Cultuur: Frankrijk/ Parijs

Als je je bruiloft door Parijs laat inspireren kies je voor ingetogen luxe. De stad van de liefde staat voor een combinatie van zachte kleuren, heerlijke delicatessen en goede wijn.

Cultuur: Indonesië / Bali

Bali is een van de meest populaire vakantiebestemmingen en de perfecte inspiratie voor een bruiloft. Zon, zee, strand en heerlijk eten zijn de perfecte ingrediënten voor een relaxte en vrolijke bruiloft. Om het tropische gevoel echt af te maken kies je natuurlijk voor Indonesische catering!

Uitgebreide Indische Rijsttafel

Seizoen: Winter

Alhoewel de lente en zomer de meest logische optie lijken voor een bruiloft kan een winterse bruiloft juist heel fijn en gezellig zijn. Je kunt je gasten letterlijk verwarmen met winterse kost en warme chocolademelk.

Seizoen: Herfst

Bij een herfstbruiloft kun je inspiratie halen uit de mooie kleuren uit de natuur (en kun je ook prachtige trouwfoto’s maken!). Doordat het nog niet al te koud is kun je ook nog een gedeelte van de dag buiten besteden en de dag bijvoorbeeld afsluiten met een groot kampvuur.

Stel zelf uw Indische Rijsttafel samen