Een bedrijfsborrel is de ideale gelegenheid voor uw team om elkaar beter te leren kennen. Bedrijfsborrels zijn niet alleen goed voor de sfeer op de werkvloer, maar ook voor de productiviteit van uw team! En een borrel zonder hapjes is natuurlijk niet compleet. In deze blog geven we u daarom een paar ideeën voor de catering van uw volgende bedrijfsborrel.

Bittergarnituur

Een echte Hollandse klassieker! Bittergarnituur bestaat meestal uit bitterballen en andere gefrituurde snacks die het altijd goed doen bij een borrel. De naam bittergarnituur verwijst naar het feit dat het over het algemeen geserveerd wordt met een ‘bittertje’, oftewel: een drankje. Misschien niet de meest verrassende optie, maar wel een optie die altijd in de smaak valt.

Indisch borrelbuffet

De Indonesische keuken staat niet alleen bekend om zijn rijsttafels, rendang en saté, maar ook om zijn heerlijke snacks. Bij Selera Anda bieden wij een borrelbuffet waarbij u kunt kiezen uit meerdere snacks die wij bij uw borrel kunnen serveren. Denk bijvoorbeeld aan lemper (kleefrijstrolletjes), pastei, loempia, sate ayam, emping en kroepoek. Deze hartige snacks gaan allemaal heel goed samen met een drankje!

Ook kunt u kiezen voor zoete snacks zoals sponscake of spekkoek. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Zo zorgen wij voor het perfecte borrelbuffet voor uw bedrijfsborrel.

Borrelplank

Borrelplanken zijn al een tijdje een trend op het gebied van catering. Met een borrelplank kunt u alle kanten op: zo zijn er cateraars die borrelplanken met een thema aanbieden (zoals bijvoorbeeld een Italiaanse borrelplank), maar de meeste borrelplanken zijn gewoon een heerlijke combinatie van allerlei koude en eventueel warme hapjes.

Voor de echte vleesliefhebber kunt u ook kiezen voor een ‘charcuterie board’ en het nieuwste op het gebied van borrelplanken is de ‘grazing table’. Dit is een soort extra large borrelplank die een hele tafel beslaat!

Tapas

Tapas is een verzamelnaam voor Spaanse hapjes. Tapas worden van oudsher geserveerd met een drankje en een ‘tapa’ is een dakje, wat betekent dat tapas vroeger waarschijnlijk op een drankje werden geserveerd om ervoor te zorgen dat er geen vliegen in het drankje vlogen! 

Tapas kan uit heel veel verschillende hapjes bestaan, maar de meest populaire hapjes zijn waarschijnlijk patatas bravas, aioli, chorizo, olijven en calamares. 

Foodtruck

Heeft u een binnenplaats, een parkeerterrein of tuin bij uw kantoor? Dan kunt u uw team verrassen met catering van een foodtruck! Een foodtruck zorgt direct voor sfeer bij uw borrel: u ziet het eten voor uw neus bereid worden en foodtrucks geven al gauw een festivalgevoel!

Selera Anda

Meer blogs

  • 21 March 2023

    Ramadan begint dit jaar in de nacht van 22 op 23 maart en eindigt op donderdagavond 20 april met het Suikerfeest (Eid al-Fitr). Tijdens de Ramadan wordt er gevast …

  • 10 February 2023

    Bij het organiseren van een bruiloft is er heel veel waar je aan moet denken. Hoe gaan jullie de bruiloft aankleden? Wat gaan de gasten eten? Wat wordt de dresscode? …

  • 23 December 2022

    Wist u dat u een rijsttafel kunt maken van alleen maar vegan gerechten? Net als een rijsttafel met vlees, is een vegan rijsttafel gevarieerd, gebalanceerd en ontzettend lekker! In …