Rijsttafel bestellen

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • Heerlijke Indische Catering aan huis
  Voor alle gelegenheden

  Heerlijke Indische Catering aan huis

  Heeft u binnenkort wat te vieren? Dan zit u bij Indische Catering Selera Anda zeker goed. Voor iedere gelegenheid kunt u bij ons Indische Catering bestellen. Wij werken uitsluitend met verse producten en ingrediënten, zo kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen! Beleef een onvergetelijke dag met de Indische catering van Selera Anda.

 • Dé lekkerste Indische catering!
  Stel zelf uw rijsttafel samen

  Dé lekkerste Indische catering!

  Wilt u uw gasten voorzien van de lekkerste Indische Catering? Stel dan snel een eenvoudig uw eigen rijsstafel samen via onze website. Selera Anda is de specialist op het gebied van Indische Catering. Al jarenlang verzorgen wij de catering voor zowel particulieren als bedrijven. Kom een keertje langs bij één van onze vestigingen en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Authentieke Indonesische gerechten

Wat zeggen klanten over ons

 • “Selera Anda heeft mijn smaakpapillen verwend met hun heerlijke Indonesische gerechten. De rijsttafel was een feest voor mijn zintuigen, en de vriendelijke bediening maakte de ervaring nog beter. De porties waren royaal en de smaak was authentiek. Een aanrader!”

  van Rens
 • “Onze gasten vonden het eten fantastisch! Samenvattend: authentiek Indonesisch, innovatief, flexibel, snel, goeie sfeer, hart voor het vak, zelfstandig, ruime hoeveelheid, volgens afspraak. Wij gaan zeker in de toekomst weer van Selera Anda gebruik maken!”

  van Elisa
 • “Voor een diner met vrienden hadden we catering besteld voor 21 personen. Het werd op tijd geleverd en de mannen van Selera Anda hebben het mooi neergezet. Het eten bleef ook lang warm! Het was heerlijk!”

  van Florentine
Volg ons op Instagram