Catering aan huis met Selera Anda

Catering aan huis is mogelijk met Selera Anda. Met onze verrassende Indische rijsttafels maakt u van uw bruiloft, verjaardag of event een onvergetelijke dag. Bij Selera Anda catering aan huis richten wij ons op het leveren van verrassende, authentieke en smaakvolle Indonesische gerechten.

Catering aan huis met Selera Anda
Indonesisch Diner

Waarom Indonesische catering aan huis?

Met onze catering aan huis kunt u smaakvolle gerechten verwachten die met veel liefde en passie gemaakt worden. Ons assortiment bestaat uit een uitgebreid menu van traditionele Indonesische gerechten die zijn bereid met de beste ingrediënten en kruiden. Een rijsttafel bestaat uit vlees- en vegetarische gerechten en wordt op de dag zelf bereid onder de hoogste hygiënische standaarden. Of het nu gaat om een intiem diner thuis of een grootschalige bijeenkomst, wij bieden een persoonlijke en professionele cateringdienst.

Liever alleen wat kleine hapjes? Dan kunt u bij ons ook kiezen voor een borrel buffet of hapjes arrangement. Wij denken graag met u mee bij specifieke wensen voor uw catering aan huis.

Catering aan huis bestellen

Wilt u catering aan huis en wilt u uw gasten iets origineels serveren? Wij zijn u graag van dienst. Onze Indonesische gerechten zitten boordevol smaak en onze rijsttafel is een ervaring die uw gasten niet snel zullen vergeten. Onze authentieke Indonesische recepten worden traditioneel bereid en zijn echt ‘zoals oma het maakte’. We maken het alleen iets minder pittig zodat iedereen ervan kan genieten!

Benieuwd naar onze gerechten?

De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Daarom hebben wij al onze gerechten voor u op een rijtje gezet.

De gerechten van Selera Anda zijn Halal bereid

Heeft u een vraag?

Veelgestelde vragen over catering aan huis

Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Kijk dan eens op onze veelgestelde vragen pagina, hieronder hebben wij er al een aantal uitgelicht. Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe kan ik direct online bestellen?

U kunt hier direct een rijsttafel bestellen. Heeft u specifieke wensen? Dan kunt u beter even een mail sturen naar info@seleraanda.nl of catering@seleraanda.nl of ons even bellen.

Kan ik ook een a-la-carte bestelling plaatsen?

Jazeker. U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken en wij zullen u advies geven over hoe u het ideale menu samen kunt stellen.

Er zijn kinderen bij ons gezelschap. Hoe werkt dit?

Een kind tot 12 jaar kunt u als “half persoon” rekenen (bij een normaal eetpatroon). Uiteraard is dit een schatting om u op weg te helpen en biedt deze vuistregel geen garanties.

Wat is het aflevergebied?

Wij leveren onze cateringdiensten in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Buiten dit aflevergebied leveren wij op aanvraag.

Moeten wij zelf voor opscheplepels zorgen?

Nee, bij het lenen van de warmhoudschalen krijgt u de opscheplepels of opschepvorken er bij geleverd.

“Voor een diner met vrienden hadden we catering besteld voor 21 personen. Het werd op tijd geleverd en de mannen van Selera Anda hebben het mooi neergezet. Het eten bleef ook lang warm! Het was heerlijk!”

Florentine Nusman