Onze klanten

Zij gingen u voor

Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Lees hier hoe onze klanten onze Indische catering hebben ervaren.

Testimonial Katherine Meijer
  • Budget p.p. €18,75

  • Personen: 35

“Ik wilde heel graag veel keus in gerechten tijdens het buffet voor mijn gasten op mijn verjaardag. Ik heb daarom de rijsttafel Menu Lengkap gekozen en Daging Rendang nog eens als extra vleesgerecht aan toegevoegd, plus Spekkoek als achterafje. Via het stel-samen formulier weet je ook precies wat de kosten zullen zijn, inclusief mijn gekozen extra’s. Handig en duidelijk!”

Katherine Meijer
Testimonial Katherine Meijer
  • Budget p.p. €25,-

  • Personen: 350

“Voor ons jubileumfeest zochten wij een uitgebreid en luxe buffet. Al snel kozen wij voor de uitgebreide rijsttafel: Menu Lengkap, om deze vervolgens zelf via de website uit te breiden met extra hoofdgerechten en nagerechten tot een luxe en uitgebreid menu. Wij hebben ook het servies door Selera Anda laten bezorgen, wel zo makkelijk! Wij hebben heerlijk genoten, en onze gasten ook!”

Ramon van Loon
Testimonial Katherine Meijer
  • Budget p.p. €10,50

  • Personen: 120

Vanwege het budget voor onze algemene ledenvergadering zochten wij een heerlijk Indonesische lunch tegen een betaalbare prijs. Menu Sederhana paste perfect hierbij: wij hebben heerlijk genoten van de rijsttafel en zijn binnen ons budget gebleven!”

Halina Sas

Facebook beoordelingen

Wij vertellen je graag over onze diensten. Liever nog laten we de échte klanten aan het woord: onze klanten. Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

Maak kennis met Indonesië

Stel zelf uw Indische rijsttafel samen

De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Om het u makkelijk te maken hebben wij daarom drie basismenu’s naar grootte samengesteld. U kunt het gekozen menu naar wens uitbreiden met extra hoofdgerechten of bij- en nagerechten.