Klantbeoordelingen - Selera Anda
Klanten aan het woord!

Wij vertellen je graag over onze diensten. Liever nog laten we de échte klanten aan het woord: onze klanten. Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

Selera Anda
4.1
powered by Facebook
Chimene Hulsman
Chimene Hulsman
2017-06-12T12:10:22+0000
Zalig eten, vriendelijke bediening. Blij dat ze in het dorp zitten
Fi Gucci
Fi Gucci
2017-05-14T04:04:16+0000
Gisteren voor mijn zoontje's tweede verjaardag van een heerlijk gevarieerd catering buffet mogen genieten. Jullie waren op tijd, netjes en professioneel. Het eten was naar wens en overheerlijk! Ik was zeer te spreken over jullie service en t eten natuurlijk. Van ons en onze gasten onze complimenten � tot de volgende keer �
Anne Larice
Anne Larice
2017-02-18T20:37:02+0000
slechte service ooit slechte service ooit ik heb online bestellen op de website Leiden restaurant, na dat ik het aanroepen van 3 mensen , kreeg ik een telefoontje van de restaurent van Badhoevedorp, na dat ik ziet op te wachten voor 2 ,hoor ik van Ze dat ze hebben geen orden te nemen van de website en ze niet leveren in oegtgeest, de personel was zeer onbeleefd over de telefoon, ik was boos, maar ja met een reden! zegt ik al dat ik heb voor 2 uur wachten voor dat ik was verteld over HUN probleem. Op de website kan je gewoon bestelen betalen ik stel voor dat je een beetje meer energie steken op uw website en laat andere mensen niet gaan door het, want gaat niet over geld, is gewoon heel erg stressvol en niet erg aardig. Ik hoop dat ik in ieder geval mijn geld terug te krijgen
Kasra Matloob
Kasra Matloob
2016-12-13T11:42:00+0000
Voor ons bedrijfsfeest hebben wij gebruik gemaakt van de catering van Selera Anda en het was heerlijk! Alles was tot in de puntjes perfect geregeld en ik had er geen omkijken naar. Alle gasten waren positief verrast door de heerlijke Indische gerechten, vooral de sate was top! Ik kan het iedereen aanraden!
Nawal Ah
Nawal Ah
2016-12-11T21:46:31+0000
Al jaren een vaste klant bij jullie. Het eten is heerlijk. By far my favourite. Verder is het personeel altijd vriendelijk en wordt er graag met je mee gedacht.
Leila's Keukentje
Leila's Keukentje
2016-12-04T18:28:30+0000
Basuki Rahmad
Basuki Rahmad
2016-11-15T22:20:22+0000
Fleur Streckfuss
Fleur Streckfuss
2016-02-10T18:38:05+0000
Als vaste klant van de vestiging in Badhoevedorp kom ik sinds mijn verhuizing ook alweer 5 jaar in Amstelveen. Mijn kleine hondje neem ik altijd mee bij het halen van mijn eten bij Selera Anda. Nooit een probleem geweest. Wel vind ik het zo netjes om haar even op te tillen en op 1 arm te dragen (zo klein is ze). Ineens werd ik vanavond de toegang geweigerd, en dat na al die jaren dat het geen enkel probleem was. Verbijsterd stond ik weer buiten zonder bestelling. Slechte zaak Selera Anda. Waar is jullie gastvrijheid en vriendelijke service zoals ik van jullie gewend ben gebleven?
Ron van Osenbruggen
Ron van Osenbruggen
2015-07-01T19:02:59+0000
Heerlijk eten en vriendelijke bediening. Wij halen altijd met het bedrijf een lunch maaltijd en kijken er naar uit. Top jongens
Ibrahim Aksoy
Ibrahim Aksoy
2015-06-18T13:16:23+0000
Aanrader!
Amelia Rosa Syahrani
Amelia Rosa Syahrani
2015-06-05T07:53:58+0000
Frans Staalheuver
Frans Staalheuver
2013-11-18T06:37:44+0000
Het eten is er altijd goed. We nemen het altijd opgewarmt mee naar huis omdat we om de hoek wonen. Het personeel is ook altijd vriendelijk.
Caroline Sprengers
Caroline Sprengers
2013-08-01T17:46:24+0000
Jeroen Roos
Jeroen Roos
2013-07-03T16:59:43+0000
Nico Lowie
Nico Lowie
2013-05-19T09:09:17+0000
Amirul Alias
Amirul Alias
2012-12-25T06:09:58+0000
Mohd Helmee Husain
Mohd Helmee Husain
2012-10-21T01:29:37+0000

Overige beoordelingen

Vind hier de beoordelingen van onze klanten zonder Facebook. Heeft u geen Facebook maar wilt u wel een beoordeling achterlaten? Dan kunt u deze hier plaatsen.

2 Comments

Laura van Velden
9 September 2016 at 10:57 am
Reply

Heerlijk genoten van de geweldige catering! Absolute aanrader!



Marja de Kramer (Luba Uitzendbureau)
11 October 2016 at 11:04 am
Reply

Voor Luba Uitzendbureau een zakelijk buffet geregeld voor 60 personen. De voorbereiding ging prima, eten was heerlijk en het feit dat er 2 mensen van Selera Anda bij waren om voor onze gasten op te scheppen was fantastisch. Voor herhaling vatbaar.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *