Klantbeoordelingen - Selera Anda
Klanten aan het woord!

Wij vertellen je graag over onze diensten. Liever nog laten we de échte klanten aan het woord: onze klanten. Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

Selera Anda
3.9
powered by Facebook
Michał Zeleszkiewicz
Michał Zeleszkiewicz
2017-07-24T19:40:34+0000
Fcukin hoooot , but I like it 😉 for me Tasty
Daisy Outshoorn
Daisy Outshoorn
2017-07-03T18:37:40+0000
Ik stacey (vaste klant) was met mijn vriendin Daisy net bij jullie in het restaurant. Wij kwamen om 19.35 binnen en bestelde eten, waarop de man achter de balie na onze bestelling zei jullie hebben nog 20 minuten want we gaan om 20.00 uur dicht. (Heel klantonvriendelijk als je het ons vraagt en we voelde ons ook eigenlijk niet meer welkom). Mijn vriendin haar eten was nog koud aan 1 kant van het bakje dus ze vroeg of het nog even in de magnetron kon.. daarop werd weer geantwoord met jullie hebben nog een kwartier dames we gaan zo dicht. Alles werd al opgeruimd en de scooter werd naast onze tafel geparkeerd � heel apart als je het mij vraagt. We vroegen of hij het eten misschien in kon pakken en of we het mochten meenemen. Weer een andere man die er ook werkt vraagt daarop was het lekker? Waarop ik antwoord nou we gaan thuis maar verder eten.. weer niet werd er gezegd van Ohh eet rustig je eten op ofzo maar het eten werd ingepakt en in een tasje gedaan. Dit is mijn 2e slechte ervaring in een maand tijd en vind dit erg jammer. Ben dit niet gewend van jullie. De vorige keer stond ik om 19.50 uur voor een dichte deur toen ik eten af wou halen. Ik hoop dat jullie deze klacht serieus nemen en klantvriendelijker worden in de toekomst want dit kost je echt klanten. Misschien een idee om de openingstijden aan te passen naar half 8 zodat je een uitloop heb tot 20.00 uur en alsnog vroeg naar huis kan. Afzender stacey
Chimene Hulsman
Chimene Hulsman
2017-06-12T12:10:22+0000
Zalig eten, vriendelijke bediening. Blij dat ze in het dorp zitten
Anne Larice
Anne Larice
2017-02-18T20:37:02+0000
slechte service ooit slechte service ooit ik heb online bestellen op de website Leiden restaurant, na dat ik het aanroepen van 3 mensen , kreeg ik een telefoontje van de restaurent van Badhoevedorp, na dat ik ziet op te wachten voor 2 ,hoor ik van Ze dat ze hebben geen orden te nemen van de website en ze niet leveren in oegtgeest, de personel was zeer onbeleefd over de telefoon, ik was boos, maar ja met een reden! zegt ik al dat ik heb voor 2 uur wachten voor dat ik was verteld over HUN probleem. Op de website kan je gewoon bestelen betalen ik stel voor dat je een beetje meer energie steken op uw website en laat andere mensen niet gaan door het, want gaat niet over geld, is gewoon heel erg stressvol en niet erg aardig. Ik hoop dat ik in ieder geval mijn geld terug te krijgen
Kasra Matloob
Kasra Matloob
2016-12-13T11:42:00+0000
Voor ons bedrijfsfeest hebben wij gebruik gemaakt van de catering van Selera Anda en het was heerlijk! Alles was tot in de puntjes perfect geregeld en ik had er geen omkijken naar. Alle gasten waren positief verrast door de heerlijke Indische gerechten, vooral de sate was top! Ik kan het iedereen aanraden!
Nawal Ah
Nawal Ah
2016-12-11T21:46:31+0000
Al jaren een vaste klant bij jullie. Het eten is heerlijk. By far my favourite. Verder is het personeel altijd vriendelijk en wordt er graag met je mee gedacht.
Leila's Keukentje
Leila's Keukentje
2016-12-04T18:28:30+0000
Basuki Rahmad
Basuki Rahmad
2016-11-15T22:20:22+0000
Fleur Streckfuss
Fleur Streckfuss
2016-02-10T18:38:05+0000
Als vaste klant van de vestiging in Badhoevedorp kom ik sinds mijn verhuizing ook alweer 5 jaar in Amstelveen. Mijn kleine hondje neem ik altijd mee bij het halen van mijn eten bij Selera Anda. Nooit een probleem geweest. Wel vind ik het zo netjes om haar even op te tillen en op 1 arm te dragen (zo klein is ze). Ineens werd ik vanavond de toegang geweigerd, en dat na al die jaren dat het geen enkel probleem was. Verbijsterd stond ik weer buiten zonder bestelling. Slechte zaak Selera Anda. Waar is jullie gastvrijheid en vriendelijke service zoals ik van jullie gewend ben gebleven?
Ron van Osenbruggen
Ron van Osenbruggen
2015-07-01T19:02:59+0000
Heerlijk eten en vriendelijke bediening. Wij halen altijd met het bedrijf een lunch maaltijd en kijken er naar uit. Top jongens
Ibrahim Aksoy
Ibrahim Aksoy
2015-06-18T13:16:23+0000
Aanrader!
Amelia Rosa Syahrani
Amelia Rosa Syahrani
2015-06-05T07:53:58+0000
Frans Staalheuver
Frans Staalheuver
2013-11-18T06:37:44+0000
Het eten is er altijd goed. We nemen het altijd opgewarmt mee naar huis omdat we om de hoek wonen. Het personeel is ook altijd vriendelijk.
Caroline Sprengers
Caroline Sprengers
2013-08-01T17:46:24+0000
Jeroen Roos
Jeroen Roos
2013-07-03T16:59:43+0000
Nico Lowie
Nico Lowie
2013-05-19T09:09:17+0000
Amirul Alias
Amirul Alias
2012-12-25T06:09:58+0000
Mohd Helmee Husain
Mohd Helmee Husain
2012-10-21T01:29:37+0000

Overige beoordelingen

Vind hier de beoordelingen van onze klanten zonder Facebook. Heeft u geen Facebook maar wilt u wel een beoordeling achterlaten? Dan kunt u deze hier plaatsen.

2 Comments

Laura van Velden
9 September 2016 at 10:57 am
Reply

Heerlijk genoten van de geweldige catering! Absolute aanrader!



Marja de Kramer (Luba Uitzendbureau)
11 October 2016 at 11:04 am
Reply

Voor Luba Uitzendbureau een zakelijk buffet geregeld voor 60 personen. De voorbereiding ging prima, eten was heerlijk en het feit dat er 2 mensen van Selera Anda bij waren om voor onze gasten op te scheppen was fantastisch. Voor herhaling vatbaar.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *