Uw smaak uit De Gordel van Smaragd!

Om het u gemakkelijk te maken heeft Selera Anda voor u drie basismenu’s samengesteld, gesorteerd naar grootte. Wij bieden u de mogelijkheid om het menu naar uw smaak in te vullen. Daarnaast kunt u het basismenu uitbreiden met eventuele bij- en nagerechten.

Bekijk menusamenstelling

Rijsttafel voor elk budget

Authentiek Indonesische gerechtenBekijk menusamenstelling

Rijsttafel inclusief Saté Ajam

Extra basisgerecht en bijgerechtstel_samen_sedap

Lengkap_bg

Bekijk menusamenstelling

De ideale Indische Rijsttafel

Keuze uit 9 heerlijke gerechten

Extra vlees- en groentegerechten

Compleet inclusief bijgerechten

stel_samen_lengkap

Advies bij menukeuze

Voor een menu optimaal afgestemd op de wens van u of uw gasten kunt u altijd beroep doen op ons advies op maat. Aan de hand van uw wensen stellen wij een optimaal menu voor u samen.

Indien u hiervan gebruik wilt maken selecteert u in het cateringformulier de optie “menukeuze door Selera Anda”. U kunt dan kenbaar maken wat uw wensen zijn en wij stellen voor u een geschikt menu samen.

Menu aanpassen

Wilt u een ander menu dan hierboven is weergegeven? Wij bieden u graag de mogelijkheid om uw eigen menu te creëren:

  • u kunt een basismenu uitbreiden met extra gerechten.
  • u kunt een geheel eigen menu creëren.

Wij bieden u graag meer informatie over het creëren van een menu op maat.
Neemt u gerust contact met ons op.

Bij- & Nagerechten

bi_and_nagerechten

Wilt u een extraatje bieden tegenover uw gasten? Dan kunt u uw menu uitbreiden met diverse bij- & nagerechten*. U kunt uw menu onder meer uitbreiden met:

  • Extra Saté Ajam.
  • Sambal Goreng Oedang.
  • Gado-Gado.

* per menu afhankelijk.

Snacks

Om uw menu goed af te sluiten bieden wij u tevens Indische snacks aan. Zo kunt u uw gasten na het diner verwennen met onze Indische hapjes. Zo kunt u kiezen om uw buffet af te sluiten met de bekende Indische Spekkoek of Pisang Goreng.

Klantervaringen

Katherine Meijer

Budget per persoon: € 18,75

Aantal personen: 35

“Ik wilde heel graag veel keus in gerechten tijdens het buffet voor mijn gasten op mijn verjaardag. Ik heb daarom de rijsttafel Menu Lengkap gekozen en Daging Rendang nog eens als extra vleesgerecht aan toegevoegd, plus Spekkoek als achterafje. Via het stel-samen formulier weet je ook precies wat de kosten zullen zijn, inclusief mijn gekozen extra’s. Handig en duidelijk!”

– Katherine Meijer

Ramon_van_LoonRamon van Loon

Budget per persoon: € 25,00

Aantal personen: 350

“Voor ons jubileumfeest zochten wij een uitgebreid en luxe buffet. Al snel kozen wij voor de uitgebreide rijsttafel: Menu Lengkap, om deze vervolgens zelf via de website uit te breiden met extra hoofdgerechten en nagerechten tot een luxe en uitgebreid menu. Wij hebben ook het servies door Selera Anda laten bezorgen, wel zo makkelijk! Wij hebben heerlijk genoten, en onze gasten ook!”

-Ramon van Loon

Halina Sas

Budget per persoon: € 10,50

Aantal personen: 120

Vanwege het budget voor onze algemene ledenvergadering zochten wij een heerlijk Indonesische lunch tegen een betaalbare prijs. Menu Sederhana paste perfect hierbij: wij hebben heerlijk genoten van de rijsttafel en zijn binnen ons budget gebleven!”

-Halina Sas