Hoe werkt het?

U bent geïnteresseerd in een heerlijk Indische buffet, maar hoe werkt het bij Selera Anda? Wij hebben geprobeerd het gehele proces zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van de heerlijke Indonesische gerechten. Bekijkt u de video voor een beknopte uitleg over onze catering service.

Indonesische Catering

Voor groepen vanaf 15 personen bieden wij u op alle dagen en tijden van de week de mogelijkheid een rijsttafel-arrangement op locatie of aan huis te verzorgen. Om het u gemakkelijk te maken heeft Selera Anda drie basismenu’s samengesteld. Daarnaast kunt u het gekozen menu uitbreiden met extra hoofdgerechten of bij- en nagerechten.

Het buffet

Het buffet wordt samengesteld uit diverse authentieke Indonesische gerechten geheel naar uw eigen keus en smaak. Tijdens de catering maakt u kennis met deze gerechten uit de keuken van Selera Anda. De levering van het warm buffet zal geschieden m.b.v. speciale thermoboxen. Hierdoor zullen de gerechten tijdens de levering goed warm blijven. Op locatie zullen de gerechten op de juiste temperatuur worden gehouden d.m.v. het gebruik van chafing dishes, welke u in bruikleen krijgt.

Vragen?

Heeft u al een kijkje genomen bij de pagina “meest gestelde vragen”? Daar vindt u veel voorkomende vragen en wellicht zit uw vraag er ook tussen. Zit uw vraag er niet tussen
Neem dan direct contact met ons op, wij helpen u graag.