IndischeCatering Amsterdam

 

Authentiekeindische catering

Indische Catering Amsterdam

Bent u op zoek naar een Indonesische Cateraar in Amsterdam of omstreken? Stop dan met zoeken, want u bent bij Indische Catering Amsterdam aan het juiste adres. Wij verzorgen Indonesische catering voor zowel bedrijven als particulieren, wij maken van iedere gelegenheid een geslaagde dag! Bij Indische Catering Amsterdam worden alle rijsttafels bereid met verse ingrediënten en producten.


 

Indischecatering op maat

Indonesische catering in Amsterdam!

Wij leveren Indonesische Catering op maat! U kunt bij Indische Catering Amsterdam namelijk uw eigen rijsttafel samenstellen in slechts een paar simpele stappen. Onze klanten staan op nummer één en dat ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren. Kom snel een keertje langs bij één van onze vestigingen om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Indische Catering Amsterdam laat u graag kennismaken met de Indonesische cultuur!


 

Maak kennis met Indische Catering Amsterdam!

Heerlijke Indonesische Gerechten

ErvaringenBekijk menu’s!

 

Dé Indische Catering specialist van Amsterdam & omstreken!

Indische Catering Amsterdam oftewel Selera Anda is het vertrouwde adres voor Indonesische Catering in Amsterdam en omstreken. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor heerlijke Indonesische rijsttafels. Indische Catering Amsterdam laat je graag kennis maken met de Indonesische cultuur!

 
 

Recensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Like onze pagina