Authentieke Indische Catering Amsterdam

Bent u op zoek naar een Indonesische Cateraar in Amsterdam of omstreken? Stop dan met zoeken, want u bent bij Indische Catering Amsterdam aan het juiste adres. Wij verzorgen Indonesische catering voor zowel bedrijven als particulieren, wij maken van iedere gelegenheid een geslaagde dag! Bij Indische Catering Amsterdam worden alle rijsttafels bereid met verse ingrediënten en producten.

Indische Catering Amsterdam Rijsttafel

Indische Catering op maat Amsterdam

Wij leveren Indonesische Catering op maat! U kunt bij Indische Catering Amsterdam namelijk uw eigen rijsttafel samenstellen in slechts een paar simpele stappen. Onze klanten staan op nummer één en dat ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren. Kom snel een keertje langs bij één van onze vestigingen om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Indische Catering Amsterdam laat u graag kennismaken met de Indonesische cultuur!

Dé Indische Catering specialist van Amsterdam en omstreken

Indische Catering Amsterdam oftewel Selera Anda is het vertrouwde adres voor Indonesische Catering in Amsterdam en omstreken. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor heerlijke Indonesische rijsttafels. Indische Catering Amsterdam laat je graag kennis maken met de Indonesische cultuur!

Indische Catering Amsterdam gerechten

Maak kennis metIndische Catering Amsterdam

Authentieke gerechten met verse ingrediënten, bereid door professionele koks.

Klantenrecensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Volg ons op social media

Like en volg de social media pagina’s van Selera Anda en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties!

Maak kennis met Indonesië

Stel zelf uw Indische rijsttafel samen

De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Om het u makkelijk te maken hebben wij daarom drie basismenu’s naar grootte samengesteld. U kunt het gekozen menu naar wens uitbreiden met extra hoofdgerechten of bij- en nagerechten.

Een greep uit Onze zakelijke klanten