Zoek niet verder, lekkerste Indonesische Catering vindt je namelijk bij ons!

Indonesische Catering Almere?

Zoek je een Indonesische Catering bedrijf in Almere? Dan ben je bij Indonesische Catering Almere aan het juiste adres! Met onze ervaren koks nemen wij je helemaal mee naar het Indonesisch keuken. De lekkerste gerechten vindt je daarom dus ook bij Indische Catering Almere!

IndischeCatering in Almere

Wij leveren Indonesische Catering in Almere

Indonesische Catering Almere is het adres voor de lekkerste Indische Catering bij jou in de buurt. Met verse kruiden bereiden wij ons dagelijks voor om jou te verwennen. Om de smaak altijd goed bij elkaar te laten passen bestaat onze catering uit fijn geselecteerde gerechten.

Indonesischekeuken proeven bij Indische Catering Almere!

Indonesische Rijsttafel Almere

Bij Indische Catering Almere werken mensen met een Indonesische achtergrond, en daarom weten zij hoe ze de echte authentieke Indonesische smaak aan de gerechten kunnen geven. In de familie zijn de recepten al een generatie, zoals ze dus echt horen. En om iedereen ervan te laten genieten maken wij het nog iets minder pittiger.

Maak kennis met de kwaliteit van Selera Anda!

Authentieke Indonesische Catering

ErvaringenBekijk menu’s!

Uw vertrouwde adres voor heerlijke Indonesische Catering!

Indonesische Catering

Selera Anda is uw vertrouwde partner voor het verzorgen van Indonesische catering. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Selera Anda terecht voor een Indonesische Catering. Wij laten je graag kennis maken met de Indonesische cultuur!

Maak kennis metIndonesische Catering Almere

Authentieke gerechten met verse ingrediënten, bereid door professionele koks.

Klantenrecensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Volg ons op social media

Like en volg de social media pagina’s van Selera Anda en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties!

Maak kennis met Indonesië

Stel zelf uw Indische rijsttafel samen

De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Om het u makkelijk te maken hebben wij daarom drie basismenu’s naar grootte samengesteld. U kunt het gekozen menu naar wens uitbreiden met extra hoofdgerechten of bij- en nagerechten.

Een greep uit Onze zakelijke klanten