De lekkerste Indonesische catering service in Amstelveen en omgeving

Ben je op zoek naar Indonesische Catering? Dan is Selera Anda het juiste adres daarvoor. Met ervaren koks bieden wij de lekkerste gerechten voor bijvoorbeeld een catering service in Amstelveen. Indonesische Catering Amstelveen is zeer gespecialiseerd in het leveren van catering service. Wij denken graag met jou mee, vraag daarom snel een offerte aan of bel ons voor een afspraak!

Indonesische Catering Amstelveen Rijsttafel

Indische Catering Service In Amstelveen met de lekkerste gerechten

Woon je in Amstelveen of omgeving en wil je graag een catering service organiseren? Dan kan Selera Anda je daarbij helpen. Wij leveren namelijk al jarenlang catering service in Amstelveen en omgeving. Dit doen wij door het hele land en weten wij als geen ander wat de benodigdheden zijn om je catering zo perfect mogelijk te organiseren.

Indonesische Catering Service in Amstelveen

Overheerlijke Indonesische gerechten vindt je bij Indonesische Catering Amstelveen. Onze gerechten zijn van speciale kruiden voorbereid en worden dagelijks vers geleverd. Daarom kunnen wij gerust van ons zelf zeggen dat we de lekkerste Indonesische gerechten leveren door het hele land.

Indonesische Catering Amstelveen gerechten
Maaltijden Indonesische Catering Amstelveen

Indische Gerechten Amstelveen

Selera Anda is uw vertrouwde partner voor het verzorgen van Indonesische catering. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Selera Anda terecht voor een Indonesische Catering. Wij laten je graag kennis maken met de Indonesische cultuur!

Maak kennis metIndonesische Catering Amstelveen

Authentieke gerechten met verse ingrediënten, bereid door professionele koks.

Klantenrecensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Volg ons op social media

Like en volg de social media pagina’s van Selera Anda en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties!

Maak kennis met Indonesië

Stel zelf uw Indische rijsttafel samen

De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Om het u makkelijk te maken hebben wij daarom drie basismenu’s naar grootte samengesteld. U kunt het gekozen menu naar wens uitbreiden met extra hoofdgerechten of bij- en nagerechten.

Een greep uit Onze zakelijke klanten