Uw vertrouwde adres voor de beste Indonesische catering bij feesten en partijen!

Jubileum?

Maak je jubileums feest nu nog leuker met de uitgebreide Indonesische rijsttafels van Selera Anda! Geniet met je hele gezelschap van onze luxe Indonesische rijsttafels die bestaat uit diverse smakelijke gerechten en zorg ervoor dat dit een jubileum is waar iedereen met fijne gevoelens naar terug kijkt.

 
 

CateringSpecialist

Dé Indonesische catering specialist voor feesten

Voor de lekkerste Indonesische catering moet je bij Selera Anda zijn. Wij koken dagelijks vers met de beste kruiden. Onze catering bestaat altijd uit fijn geselecteerde gerechten zodat de smaken altijd goed bij elkaar passen.


 

HeerlijkeGerechten

Maak kennis met de Indonesische cultuur!

Bij Selera Anda werken mensen met een Indonesische achtergrond, zij weten hoe ze de echte authentieke Indonesische smaak aan de gerechten kunnen geven. De recepten zijn al generaties in de familie en zijn zoals ze echt horen. Alleen iets minder pittig, zodat iedereen ervan kan genieten!


 
Authentieke Indonesische Catering

Maak kennis met de kwaliteit van Selera Anda!

ErvaringenBekijk menu’s!

 

Uw vertrouwde adres voor heerlijke Indonesische Catering!

Indonesische Catering

Selera Anda is uw vertrouwde partner voor het verzorgen van Indonesische catering. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Selera Anda terecht voor een Indonesische Catering. Wij laten je graag kennis maken met de Indonesische cultuur!

 
 

Recensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Like onze pagina