Authentiekeindische catering

Op zoek naar Indische Catering in Amstelveen of omstreken? Dan bent u bij Indische Catering Amstelveen aan het juiste adres. Wij verzorgen catering voor zowel bedrijven als particulieren. Met onze Indische catering verloopt uw dag gegarandeerd succesvol! Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Indischecatering op maat

Wij leveren Indonesische Catering op maat! U kunt bij Indische Catering Amsterdam namelijk uw eigen rijsttafel samenstellen in slechts een paar simpele stappen. Onze klanten staan op nummer één en dat ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren. Kom snel een keertje langs bij één van onze vestigingen om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Indische Catering Amsterdam laat u graag kennismaken met de Indonesische cultuur!

Maak kennis met Indische Catering Amstelveen!

Authentieke Indische Catering

ErvaringenBekijk menu’s!

Dé Indische Catering specialist van Amstelveen & omstreken!

Indische Catering Amstelveen oftewel Selera Anda is het vertrouwde adres voor Indonesische Catering in Amstelveen en omstreken. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor heerlijke Indonesische rijsttafels. Indische Catering Amstelveen laat je graag kennis maken met de Indonesische cultuur!

Maak kennis metIndische Catering Amstelveen

Authentieke gerechten met verse ingrediënten, bereid door professionele koks.

Klantenrecensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Volg ons op social media

Like en volg de social media pagina’s van Selera Anda en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties!

Maak kennis met Indonesië

Stel zelf uw Indische rijsttafel samen

De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Om het u makkelijk te maken hebben wij daarom drie basismenu’s naar grootte samengesteld. U kunt het gekozen menu naar wens uitbreiden met extra hoofdgerechten of bij- en nagerechten.

Een greep uit Onze zakelijke klanten