Rijsttafel bestellen in Soest

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • Indonesische Catering Soest of in de omgeving?
  Recepten van Generaties

  Indonesische Catering Soest of in de omgeving?

  Selera Anda serveert klanten echte authentieke Indonesische gerechten. Bij ons werken mensen met Indonesische achtergrond. Onze ervaren chefs gebruiken recepten van generaties waardoor je de echte Indonesische gerechten proeft, alleen minder pittig. Zodat ieder persoon er lekker van kan smullen.

 • Maak kennis met de Indonesische Gerechten in Soest
  Verse Indische Gerechten

  Maak kennis met de Indonesische Gerechten in Soest

  Bij Indonesische Catering Soest ben je verzekerd van de beste Indonesische gerechten van top kwaliteit. Onze chefs koken dagelijks vers en werken uitsluitend met verse ingrediënten om gerechten aan klanten met kwaliteit te kunnen leveren.

Indonesische gerechten in Soest

Wat zeggen klanten over ons

 • “Ik ben dol op de Indonesische keuken en Selera Anda stelde niet teleur. De rijsttafel was een smaakvolle ontdekkingsreis. De vriendelijke bediening maakte de bestelling gemakkelijk en plezierig. Ik waardeerde de variatie aan gerechten en de verse ingrediënten. Hier kom ik zeker terug!”

  van Laura
 • “Wat een geweldige ervaring bij Selera Anda! De rijsttafel die ik bestelde was een smaakexplosie. De variatie aan gerechten was indrukwekkend en elke hap was een genot. De service was vriendelijk en snel. Ik kan niet wachten om hier weer te bestellen!”

  van Annelies
 • “Selera Anda heeft mijn smaakpapillen verwend met hun heerlijke Indonesische gerechten. De rijsttafel was een feest voor mijn zintuigen, en de vriendelijke bediening maakte de ervaring nog beter. De porties waren royaal en de smaak was authentiek. Een aanrader!”

  van Rens
Volg ons op Instagram