Indische gerechten bij Indische Catering Blaricum!

Voor heerlijke kwalitatieve Indische gerechten ben je bij Selera Anda aan het juiste adres! Bij ons worden de gerechten bereidt met verse ingrediënten, we kunnen je daarom altijd verzekeren dat je geen spijt zult hebben van je keuze!

IndischeCatering Blaricum of in de omgeving?

Indische Catering

Op zoek naar een Indisch cateringbedrijf voor het evenement dat je organiseert? Vraag dan snel een offerte aan bij Indische Catering Blaricum, wij verzorgen de lekkerste Indische gerechten! Ook helpen wij graag een handje mee om de catering zo perfect mogelijk te laten verlopen.

 

Maakkennis met de Indische Gerechten in Blaricum

Indische Smaak

Bij ons proef je de lekkerste authentieke Indische gerechten. Alle chefs die werken bij Selera Anda hebben een Indonesische achtergrond en weten daarom precies hoe ze dé echte Indonesische smaak aan de gerechten kunnen geven!

 

Maak kennis met de kwaliteit van Indische Catering Blaricum!

Authentieke Indische Catering bij Selera Anda

ErvaringenBekijk menu’s!

Maak kennis metIndische Catering Blaricum

Authentieke gerechten met verse ingrediënten, bereid door professionele koks.

Klantenrecensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Volg ons op social media

Like en volg de social media pagina’s van Selera Anda en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties!

Maak kennis met Indonesië

Stel zelf uw Indische rijsttafel samen

De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Om het u makkelijk te maken hebben wij daarom drie basismenu’s naar grootte samengesteld. U kunt het gekozen menu naar wens uitbreiden met extra hoofdgerechten of bij- en nagerechten.

Een greep uit Onze zakelijke klanten