Feesten en partijen met heerlijke Indonesische Catering Amersfoort?

Indonesische Catering in Amersfoort?

Voor feesten, partijen, verjaardagen, personeelsuitjes etc.. Natuurlijk hoort daar ook heerlijke Indonesische Catering gerechten bij. Daarbij kan Indonesische Catering Amersfoort je uiteraard helpen. Wij zorgen ervoor dat jij en je vrienden, familie, collega’s het helemaal naar hun zin hebben met de Indische gerechten.

 
 

OverheerlijkeIndonesische buffet in Amersfoort!

Indische Buffet Amersfoort

Vanaf 10 tot 500 personen verzorgen wij een authentiek bereid Indonesische Buffet in Amersfoort. Ook verzorgen wij onze Indische Buffet compleet met chafingdishes, borden, bestek en servetten. Dat is ook wat Indonesische Catering Amersfoort uniek maakt!


 

LekkersteIndonesische Rijsttafel in Amersfoort!

Indische Rijsttafel Amersfoort

Kruidige sauzen, geurende rijst, smaakvolle groentegerechten en gemarineerd vlees. Een uitgebreid Indonesische Rijsttafel in Amersfoort. Neem als voorgerecht bijvoorbeeld een Indische pasteitje of kleine loempia´s, dit past goed bij de intense smaak van de rijsttafel. En om af te sluiten kun je lekker genieten van een kop koffie of thee met spekkoek!


 

Maak kennis met de kwaliteit van Selera Anda!

Authentieke Indonesische Catering

ErvaringenBekijk menu’s!

 

Uw vertrouwde adres voor heerlijke Indonesische Catering!

Indonesische Catering

Selera Anda is uw vertrouwde partner voor het verzorgen van Indonesische catering. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Selera Anda terecht voor een Indonesische Catering. Wij laten je graag kennis maken met de Indonesische cultuur!

 
 

Recensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Like onze pagina