Feesten en partijen met heerlijke Indonesische Catering Amersfoort?

Indonesische Catering in Amersfoort?

Voor feesten, partijen, verjaardagen, personeelsuitjes etc.. Natuurlijk hoort daar ook heerlijke Indonesische Catering gerechten bij. Daarbij kan Indonesische Catering Amersfoort je uiteraard helpen. Wij zorgen ervoor dat jij en je vrienden, familie, collega’s het helemaal naar hun zin hebben met de Indische gerechten.

OverheerlijkeIndonesische buffet in Amersfoort!

Indische Buffet Amersfoort

Vanaf 10 tot 500 personen verzorgen wij een authentiek bereid Indonesische Buffet in Amersfoort. Ook verzorgen wij onze Indische Buffet compleet met chafingdishes, borden, bestek en servetten. Dat is ook wat Indonesische Catering Amersfoort uniek maakt!


LekkersteIndonesische Rijsttafel in Amersfoort!

Indische Rijsttafel Amersfoort

Kruidige sauzen, geurende rijst, smaakvolle groentegerechten en gemarineerd vlees. Een uitgebreid Indonesische Rijsttafel in Amersfoort. Neem als voorgerecht bijvoorbeeld een Indische pasteitje of kleine loempia´s, dit past goed bij de intense smaak van de rijsttafel. En om af te sluiten kun je lekker genieten van een kop koffie of thee met spekkoek!


Maak kennis met de kwaliteit van Selera Anda!

Authentieke Indonesische Catering

ErvaringenBekijk menu’s!

Uw vertrouwde adres voor heerlijke Indonesische Catering!

Indonesische Catering

Selera Anda is uw vertrouwde partner voor het verzorgen van Indonesische catering. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Selera Anda terecht voor een Indonesische Catering. Wij laten je graag kennis maken met de Indonesische cultuur!

Maak kennis metIndonesische Catering Amersfoort

Authentieke gerechten met verse ingrediënten, bereid door professionele koks.

Klantenrecensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Volg ons op social media

Like en volg de social media pagina’s van Selera Anda en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties!

Maak kennis met Indonesië

Stel zelf uw Indische rijsttafel samen

De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Om het u makkelijk te maken hebben wij daarom drie basismenu’s naar grootte samengesteld. U kunt het gekozen menu naar wens uitbreiden met extra hoofdgerechten of bij- en nagerechten.

Een greep uit Onze zakelijke klanten