Indonesische Catering Haarlemmermeer is met haar Indische gerechten een zeker adres

Indonesische rijsttafel

Overheerlijke Indonesische Rijsttafel in Haarlemmermeer. Wie wilt dat nou niet? Er zijn niet veel Cateringbedrijven die dat kunnen leveren, maar Indonesische Catering Haarlemmermeer weet precies hoe zij haar klanten moeten verwennen. Bij ons is alles mogelijk, je hebt veel diverse keuzes op gerechten. Vraag snel een offerte aan om de smaak te proeven!

Indonesischerijsttafel in Haarlemmermeer met smaak

Indische catering

Heerlijke Indonesische gerechten, van een complete Indonesische Rijsttafel tot aan de kleine hapjes. Verse Indonesische recepten zoals kwee mangkok, pisang goreng, soto, bami, Indonesische kippenpastei en natuurlijk de satestokjes met heerlijke pindasaus!


Uitgebreidecatering met Indische catering Haarlemmermeer!

Indonesische Recepten

Bij Indonesische Catering Haarlemmermeer weten wij precies wat onze klanten willen. Namelijk een gespecialiseerde kok die al jarenlang ervaring heeft in de Indonesische keuken. Wij maken onze producten elke dag vers en zorgen er voor dat het in een goed temperatuur bewaard worden zodat de kleur goed blijft!


Maak kennis met de kwaliteit van Selera Anda!

Authentieke Indonesische Catering

ErvaringenBekijk menu’s!

Uw vertrouwde adres voor heerlijke Indonesische Catering!

Indonesische Catering

Selera Anda is uw vertrouwde partner voor het verzorgen van Indonesische catering. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Selera Anda terecht voor een Indonesische Catering. Wij laten je graag kennis maken met de Indonesische cultuur!

Maak kennis metIndonesische Catering Haarlemmermeer

Authentieke gerechten met verse ingrediënten, bereid door professionele koks.

Klantenrecensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Volg ons op social media

Like en volg de social media pagina’s van Selera Anda en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties!

Maak kennis met Indonesië

Stel zelf uw Indische rijsttafel samen

De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Om het u makkelijk te maken hebben wij daarom drie basismenu’s naar grootte samengesteld. U kunt het gekozen menu naar wens uitbreiden met extra hoofdgerechten of bij- en nagerechten.

Een greep uit Onze zakelijke klanten