Indonesische Catering in Overveen & omstreken!

Indonesische Catering Overveen

Voor Indonesische catering in Overveen ben je bij Indonesische Catering Overveen aan het vertrouwde adres! Wij leveren kwalitatieve, authentieke Indonesische gerechten en hechten wij daar veel waarde aan. De gerechten worden bereidt met de beste kruiden door Indonesische chefs met passie!

IndonesischeCatering Overveen of in de omgeving?

Kwaliteit & Service

Selera Anda staat bekend om zijn catering met kwaliteit en service. Bij ons is kwaliteit en service dan ook erg belangrijk. In het leveren van Indonesische catering in Overveen en omstreken hebben wij al jarenlang ervaring. Wij zijn jou partner in het verzorgen van Indonesische gerechten.

Maakkennis met de Indonesische Gerechten in Overveen

Verse Gerechten

Wil jij dat jou vrienden & familie de lekkerste Indonesische gerechten uit de Indonesische keuken geserveerd krijgen? Dan zorgt Selera Anda daarvoor! Het bereiden met verse ingrediënten zorgen wij ervoor dat je gasten gerechten met kwaliteit krijgen. Onze professionele chefs weten welke smaak goed bevalt bij onze klanten.

Maak kennis met de kwaliteit van Indonesische Catering Overveen!

Authentieke Indonesische Catering bij Selera Anda

ErvaringenBekijk menu’s!

Maak kennis metIndonesische Catering Overveen

Authentieke gerechten met verse ingrediënten, bereid door professionele koks.

Klantenrecensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Volg ons op social media

Like en volg de social media pagina’s van Selera Anda en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties!

Maak kennis met Indonesië

Stel zelf uw Indische rijsttafel samen

De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Om het u makkelijk te maken hebben wij daarom drie basismenu’s naar grootte samengesteld. U kunt het gekozen menu naar wens uitbreiden met extra hoofdgerechten of bij- en nagerechten.

Een greep uit Onze zakelijke klanten