Voor trouwfeesten of evenementen, wij zijn voor alles in!

Indonesische Catering Zaandam?

Of het nu gaat om een diner, het vieren van een verjaardag, een personeelsfeest, bruiloft of een andere gelegenheid; bij ons kunt u -met een klein gezelschap of een groot evenement- terecht. Bekijk onze aanbod en vraag snel een offerte aan bij Indonesische Catering Zaandam.

 
 

IndonesischeCatering Zaandam of in de omgeving?

Indonesische Catering

Wanneer je wat meer geregeld wenst te hebben, denken wij graag met je mee. Denk hierbij aan drank, glaswerk, servies, meubilair, een tent, bediening, etc. Als je echt wilt uitpakken, niets is te gek en alles kan! Wij gaan dan samen met jou op zoek naar dat ene speciale gerecht. Zo is Indische Catering Zaandam namelijk!


 

Maakkennis met de Indonesische Gerechten in Zaandam

Indische Gerechten

Door uitsluitend op bestelling te koken, garanderen wij de versheid en is het altijd mogelijk om met bepaalde dieetwensen rekening te houden. Wij nemen graag het werk uit je handen bij het verzorgen van jou etentje! Al wat wij vragen is enkele vierkante meters. Onze catering service zorgt voor de rest dat alles naar wens verloopt!


 

Maak kennis met de kwaliteit van Selera Anda!

Authentieke Indonesische Catering

ErvaringenBekijk menu’s!

 

Uw vertrouwde adres voor heerlijke Indonesische Catering!

Indonesische Catering

Selera Anda is uw vertrouwde partner voor het verzorgen van Indonesische catering. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Selera Anda terecht voor een Indonesische Catering. Wij laten je graag kennis maken met de Indonesische cultuur!

 
 

Recensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Like onze pagina