Rijsttafel bestellen in Aerdenhout

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • Authentieke Smaakervaring met Selera Anda

  Authentieke Smaakervaring met Selera Anda

  Bij Indonesische Catering Aerdenhout, oftewel Selera Anda, laten we je kennis maken met authentieke Indonesische gerechten. Onze professionele koks met Indische achtergrond brengen generaties aan familierecepten tot leven, met een milde twist om toegankelijk te zijn voor iedereen. Ontdek de finesse van onze culinaire creaties.

 • Verse ingrediënten, gepassioneerd bereid

  Verse ingrediënten, gepassioneerd bereid

  Wij streven naar de hoogste kwaliteit in onze Indonesische gerechten, bereid met dagelijks verse ingrediënten en passie. Bij Indonesische Catering Aerdenhout is elk gerecht doordrenkt met smaak en zorg. Ervaar de culinaire reis met ons, waar kwaliteit en service voorop staan.

 • Stel je eigen rijsttafel samen

  Stel je eigen rijsttafel samen

  Bij Indonesische Catering Aerdenhout geven we je de vrijheid om je eigen Indonesische rijsttafel samen te stellen. Kies uit ons gevarieerde menu en creëer een unieke ervaring voor jezelf en je gasten. Ontdek de veelzijdigheid van onze gerechten en maak van jouw gelegenheid een culinair hoogtepunt.

 • Professionele Koks met Indische Achtergrond

  Onze koks bij Selera Anda hebben een rijke Indonesische achtergrond, waardoor je kunt genieten van authentieke gerechten met een verfijnde smaak.

 • Gerechten Bereid met Passie

  Voor overheerlijke Indonesische gerechten in Aerdenhout moet je bij Selera Anda zijn. Met dagelijks verse leveringen en de beste kruiden streven we naar kwaliteit en service voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

 • Stel Je Eigen Rijsttafel Samen

  Bij Indonesische Catering Aerdenhout geven we je de mogelijkheid om je eigen rijsttafel samen te stellen. Ontdek de veelzijdigheid van onze gerechten en maak van jouw evenement een smaakvol succes.

Indonesische gerechten in Aerdenhout

Wat zeggen klanten over ons

 • “Ik ben dol op de Indonesische keuken en Selera Anda stelde niet teleur. De rijsttafel was een smaakvolle ontdekkingsreis. De vriendelijke bediening maakte de bestelling gemakkelijk en plezierig. Ik waardeerde de variatie aan gerechten en de verse ingrediënten. Hier kom ik zeker terug!”

  van Laura
 • “Beste Indonesische cateraar en afhaalrestaurant in de wijde omgeving. Het eten smaakt altijd prima en catering is uitstekend verzorgd. Met bediening indien nodig.”

  van Jeroen
 • “Wat een geweldige ervaring bij Selera Anda! De rijsttafel die ik bestelde was een smaakexplosie. De variatie aan gerechten was indrukwekkend en elke hap was een genot. De service was vriendelijk en snel. Ik kan niet wachten om hier weer te bestellen!”

  van Annelies
Volg ons op Instagram