Rijsttafel bestellen in Amsterdam

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • Catering Menu

  Catering Menu

  U kunt bij Indonesische Catering Amsterdam zelf uw menu samenstellen. Wij hebben alvast 3 basismenu’s samengesteld die u geheel naar wens verder kunt uitbreiden! Wij laten u graag kennis maken met de Indonesische keuken! Bij ons is de klant koning, u zult dus altijd de beste service geleverd krijgen! Kom langs of reserveer eenvoudig en snel online via onze website.

 • Heerlijke Gerechten

  Heerlijke Gerechten

  Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit gerechten. Wij werken uitsluitend met verse ingrediënten en producten om u de beste kwaliteit te kunnen leveren. Wij zijn niet voor niets de Indonesische Catering specialist van Amsterdam e.o! Kom snel langs bij ons restaurant in Amsterdam & maak kennis met de kwaliteit van Selera Anda.

 • Authentieke Indonesische Catering

  Maak kennis met de kwaliteit van Indonesische Catering Amsterdam!

 • Uitgebreide Indische Catering Menu’s

  Heeft u wat te vieren? Dan zit u bij Indonesische Catering Amsterdam zeker goed! Wij maken uitsluitend gebruik van verse producten en ingrediënten.

 • Indonesische Catering Specialist

  Om het u makkelijk te maken kunt u kiezen uit drie basismenu’s (rijsttafels) die u naar wens kunt uitbreiden. Ook kunt u samen met ons het perfecte menu voor uw gelegenheid samenstellen.

Indonesische gerechten in Amsterdam

Wat zeggen klanten over ons

 • “Selera Anda heeft mijn smaakpapillen verwend met hun heerlijke Indonesische gerechten. De rijsttafel was een feest voor mijn zintuigen, en de vriendelijke bediening maakte de ervaring nog beter. De porties waren royaal en de smaak was authentiek. Een aanrader!”

  van Rens
 • “Onze gasten vonden het eten fantastisch! Samenvattend: authentiek Indonesisch, innovatief, flexibel, snel, goeie sfeer, hart voor het vak, zelfstandig, ruime hoeveelheid, volgens afspraak. Wij gaan zeker in de toekomst weer van Selera Anda gebruik maken!”

  van Elisa
 • “Voor een diner met vrienden hadden we catering besteld voor 21 personen. Het werd op tijd geleverd en de mannen van Selera Anda hebben het mooi neergezet. Het eten bleef ook lang warm! Het was heerlijk!”

  van Florentine
Volg ons op Instagram