Rijsttafel bestellen in Overveen

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • Indonesische Catering Overveen of in de omgeving?
  Kwaliteit & Service

  Indonesische Catering Overveen of in de omgeving?

  Selera Anda staat bekend om zijn catering met kwaliteit en service. Bij ons is kwaliteit en service dan ook erg belangrijk. In het leveren van Indonesische catering in Overveen en omstreken hebben wij al jarenlang ervaring. Wij zijn jou partner in het verzorgen van Indonesische gerechten.

 • Maak kennis met de Indonesische Gerechten in Overveen
  Verse Gerechten

  Maak kennis met de Indonesische Gerechten in Overveen

  Wil jij dat jou vrienden & familie de lekkerste Indonesische gerechten uit de Indonesische keuken geserveerd krijgen? Dan zorgt Selera Anda daarvoor! Het bereiden met verse ingrediënten zorgen wij ervoor dat je gasten gerechten met kwaliteit krijgen. Onze professionele chefs weten welke smaak goed bevalt bij onze klanten.

Indonesische gerechten in Overveen

Wat zeggen klanten over ons

 • “Ik ben dol op de Indonesische keuken en Selera Anda stelde niet teleur. De rijsttafel was een smaakvolle ontdekkingsreis. De vriendelijke bediening maakte de bestelling gemakkelijk en plezierig. Ik waardeerde de variatie aan gerechten en de verse ingrediënten. Hier kom ik zeker terug!”

  van Laura
 • “Wat een geweldige ervaring bij Selera Anda! De rijsttafel die ik bestelde was een smaakexplosie. De variatie aan gerechten was indrukwekkend en elke hap was een genot. De service was vriendelijk en snel. Ik kan niet wachten om hier weer te bestellen!”

  van Annelies
 • “Onze gasten vonden het eten fantastisch! Samenvattend: authentiek Indonesisch, innovatief, flexibel, snel, goeie sfeer, hart voor het vak, zelfstandig, ruime hoeveelheid, volgens afspraak. Wij gaan zeker in de toekomst weer van Selera Anda gebruik maken!”

  van Elisa
Volg ons op Instagram