INDONESISCHE CATERING IN BADHOEVEDORP MET ERVAREN KOKS

Bij Indonesische Catering Badhoevedorp worden de gerechten vers voorbereid en daarom blijft de kwaliteit daarvan zeer goed en lang. De koks van Selera Anda zijn zeer goed gespecialiseerd in de Indonesische gerechten. Dus wat het eten betreft zal je me Selera Anda niets te kort komen! Heb je vragen of wil je een reservering plaatsen voor je evenement? Bel dan snel of vraag een offerte aan voor een afspraak!

Stel zelf uw rijsttafel samen
Vraag een offerte op maat aan
Indonesische Catering Badhoevedorp Rijsttafel

INDISCHE CATERINGSERVICE BADHOEVEDORP MET KWALITEIT EN SERVICE

Een rijsttafel met volle bakjes rijst, saté stokjes, lekker geurende vleesgerechten en wat ons betreft is een rijsttafel de ideale gerecht om lekker Indisch te eten. Bij Selera Anda wordt alles op maat en kwaliteit gemaakt en daarom zijn wij toch net even iets anders. Heb je een vraag of wil je een reservering plaatsen voor je feest? Bel dan snel voor een afspraak of vraag een offerte aan!

INDONESISCHE GERECHTEN IN BADHOEVEDORP EN OMGEVING

Wanneer onze gespecialiseerde en ervaren koks bezig zijn ruikt het altijd heel lekker. Maar dan is nu de vraag zijn de gerechten dan ook echt zo lekker? Bij Selera Anda wordt alles vers voorbereid en alles wordt dubbel nagecheckt. De gerechten worden op zeer authentieke wijze klaargezet zodat jij lekker ervan kunt genieten.

Stel zelf uw rijsttafel samen
Indonesische Catering Badhoevedorp gerechten

Maak kennis metIndonesische Catering Badhoevedorp

Authentieke gerechten met verse ingrediënten, bereid door professionele koks.

Stel je eigen rijsttafel samen
Bekijk onze gerechten

Klantenrecensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Volg ons op social media

Like en volg de social media pagina’s van Selera Anda en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties!

Maak kennis met Indonesië

Stel zelf uw Indische rijsttafel samen

De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Om het u makkelijk te maken hebben wij daarom drie basismenu’s naar grootte samengesteld. U kunt het gekozen menu naar wens uitbreiden met extra hoofdgerechten of bij- en nagerechten.

Begin met samenstellen
Een greep uit Onze zakelijke klanten