Indonesische catering in Badhoevedorp met ervaren koks

Indonesische catering Badhoevedorp

Bij Indonesische Catering Badhoevedorp worden de gerechten vers voorbereid en daarom blijft de kwaliteit daarvan zeer goed en lang. De koks van Selera Anda zijn zeer goed gespecialiseerd in de Indonesische gerechten. Dus wat het eten betreft zal je me Selera Anda niets te kort komen! Heb je vragen of wil je een reservering plaatsen voor je evenement? Bel dan snel of vraag een offerte aan voor een afspraak!

 
 

IndischeCateringservice Badhoevedorp met kwaliteit en service

Indische Rijsttafel Badhoevedorp

Een rijsttafel met volle bakjes rijst, saté stokjes, lekker geurende vleesgerechten en wat ons betreft is een rijsttafel de ideale gerecht om lekker Indisch te eten. Bij Selera Anda wordt alles op maat en kwaliteit gemaakt en daarom zijn wij toch net even iets anders. Heb je een vraag of wil je een reservering plaatsen voor je feest? Bel dan snel voor een afspraak of vraag een offerte aan!


 

Indonesischegerechten in Badhoevedorp en omgeving

Geur van Indische gerechten

Wanneer onze gespecialiseerde en ervaren koks bezig zijn ruikt het altijd heel lekker. Maar dan is nu de vraag zijn de gerechten dan ook echt zo lekker? Bij Selera Anda wordt alles vers voorbereid en alles wordt dubbel nagecheckt. De gerechten worden op zeer authentieke wijze klaargezet zodat jij lekker ervan kunt genieten.