Heerlijke gerechten bij Indonesische Catering Laren!

Indonesische Catering in Laren

Bij Selera Anda kun je terecht voor de lekkerste Indonesische catering. Kwaliteit en tevreden klanten staat bij ons op de eerste plek! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van Indonesische catering en hebben al jarenlang ervaring. Zowel particulier als bedrijven kunnen Indonesische catering bij ons bestellen.

IndonesischeCatering Laren of in de omgeving?

Catering Menu

Het is bij ons mogelijk om je eigen menu samen te stellen. Wij hebben alvast 3 basismenu’s samengesteld die jij geheel naar eigen wensen verder kan uitbreiden. Bel voor meer informatie of reserveer eenvoudig en snel online via onze website.


Maakkennis met de Indonesische Gerechten in Laren

Hét vertrouwde adres

Voor het verzorgen van Indonesische catering in en rondom Laren ben je bij Indonesische Catering Laren aan het vertrouwde adres. Wij laten je graag kennis maken met de Indonesische cultuur. Neem voor meer informatie contact met ons op of kom een keer bij ons langs.


Maak kennis met de kwaliteit van Indonesische Catering Laren!

Authentieke Indonesische Catering bij Selera Anda

ErvaringenBekijk menu’s!

Maak kennis metIndonesische Catering Laren

Authentieke gerechten met verse ingrediënten, bereid door professionele koks.

Klantenrecensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Volg ons op social media

Like en volg de social media pagina’s van Selera Anda en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties!

Maak kennis met Indonesië

Stel zelf uw Indische rijsttafel samen

De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Om het u makkelijk te maken hebben wij daarom drie basismenu’s naar grootte samengesteld. U kunt het gekozen menu naar wens uitbreiden met extra hoofdgerechten of bij- en nagerechten.

Een greep uit Onze zakelijke klanten