Indonesische Catering Leidschendam staat garant voor de lekkerste Indische gerechten met kwaliteit en service.

Cateringservice Leidschendam

Zoek jij een cateringservice in Leidschendam? Dan ben je bij Indonesische Catering Leidschendam aan het juiste adres! Met overheerlijke gerechten zorgen wij er voor dat jou klanten, vrienden, collega’s, familie de lekkerste gerechten krijgt van de Indonesische keuken. Ook kan je bij Indonesische catering Leidschendam terecht voor Indische rijsttafels. Met jarenlange ervaring in de Indonesische keuken weten wij precies welke smaak goed bevalt in onze klanten!

 
 

IndonesischeCatering Leidschendam voor de beste service

Indische rijsttafel

Voor de lekkerste Indonesische catering moet je bij Selera Anda zijn. Wij koken dagelijks vers met de beste kruiden. Onze catering bestaat altijd uit fijn geselecteerde gerechten zodat de smaken altijd goed bij elkaar passen.


 

IndonesischeCatering Leidschendam met ervaring

Indonesische sfeer

Bij Selera Anda werken mensen met een Indonesische achtergrond, zij weten hoe ze de echte authentieke Indonesische smaak aan de gerechten kunnen geven. De recepten zijn al generaties in de familie en zijn zoals ze echt horen. Alleen iets minder pittig, zodat iedereen ervan kan genieten!


 

Maak kennis met de kwaliteit van Selera Anda!

Authentieke Indonesische Catering

ErvaringenBekijk menu’s!

 

Uw vertrouwde adres voor heerlijke Indonesische Catering!

Indonesische Catering

Selera Anda is uw vertrouwde partner voor het verzorgen van Indonesische catering. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Selera Anda terecht voor een Indonesische Catering. Wij laten je graag kennis maken met de Indonesische cultuur!

 
 

Recensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Like onze pagina