Rijsttafel bestellen in Heemstede

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • Authentieke Indonesische Gerechten
  Indonesische Catering

  Authentieke Indonesische Gerechten

  Ben jij op zoek naar de lekkerste Indonesische gerechten voor je evenement? Zoek dan niet verder want bij Indonesische Catering Heemstede ben je aan het juiste adres voor authentieke Indonesische gerechten. Onze chefs met Indonesische achtergrond bereiden met de beste kruiden en koken dagelijks vers.

 • Maak kennis met de Indonesische Gerechten in Heemstede
  Compleet Buffet

  Maak kennis met de Indonesische Gerechten in Heemstede

  Indonesische Catering Heemstede zorgt voor de overheerlijke Indonesische buffet! Wij verzorgen het buffet compleet met chafingsdishes, inclusief opscheplepels en overige benodigdheden zodat je het zelf niet hoeft te regelen. En heb je niet genoeg borden en bestek dan kun je het bij ons huren, zodat je niks tekort komt voor je gasten.

Indonesische gerechten in Heemstede

Wat zeggen klanten over ons

 • “Selera Anda heeft mijn smaakpapillen verwend met hun heerlijke Indonesische gerechten. De rijsttafel was een feest voor mijn zintuigen, en de vriendelijke bediening maakte de ervaring nog beter. De porties waren royaal en de smaak was authentiek. Een aanrader!”

  van Rens
 • “Voor een diner met vrienden hadden we catering besteld voor 21 personen. Het werd op tijd geleverd en de mannen van Selera Anda hebben het mooi neergezet. Het eten bleef ook lang warm! Het was heerlijk!”

  van Florentine
 • “Onze gasten vonden het eten fantastisch! Samenvattend: authentiek Indonesisch, innovatief, flexibel, snel, goeie sfeer, hart voor het vak, zelfstandig, ruime hoeveelheid, volgens afspraak. Wij gaan zeker in de toekomst weer van Selera Anda gebruik maken!”

  van Elisa
Volg ons op Instagram