Authentieke Indonesische gerechten vind je bij Indonesische Catering Aerdenhout!

Ben je op zoek naar een cateringbedrijf in Aerdenhout voor feesten, partijen, verjaardagen, personeelsuitjes etc. Dan kan de overheerlijke Indonesische Catering van Indonesische Catering Aerdenhout natuurlijk niet missen! Uiteraard helpen wij je graag met het bedienen van de Indonesische Catering zodat de organisatie van je dag perfect verloopt.

Koksmet Indische achtergrond!

Indonesische Catering

Bij Selera Anda werken professionele koks met Indonesische achtergrond zodat je kunt genieten van authentieke Indonesische gerechten. De recepten zijn al generaties in de familie alleen worden de gerechten minder pittig bereidt zodat iedereen ervan kan genieten.

IndonesischeGerechten bereidt met passie

Indische Gerechten

Voor overheerlijke Indonesische gerechten in Aerdenhout ben je bij Selera Anda aan het juiste adres. De gerechten zijn bereidt met de beste kruiden en worden dagelijks vers geleverd. Wij vinden het dan ook belangrijk om kwaliteit en service te leveren aan onze klanten.

Maak kennis met de kwaliteit van Indonesische Catering Aerdenhout!

Authentieke Indonesische Catering bij Selera Anda

ErvaringenBekijk menu’s!

Maak kennis metIndonesische Catering Aerdenhout

Authentieke gerechten met verse ingrediënten, bereid door professionele koks.

Klantenrecensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Volg ons op social media

Like en volg de social media pagina’s van Selera Anda en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties!

Maak kennis met Indonesië

Stel zelf uw Indische rijsttafel samen

De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Om het u makkelijk te maken hebben wij daarom drie basismenu’s naar grootte samengesteld. U kunt het gekozen menu naar wens uitbreiden met extra hoofdgerechten of bij- en nagerechten.

Een greep uit Onze zakelijke klanten