Uw vertrouwde adres voor heerlijke Indonesische Catering!

Wij zijn uw vertrouwde partner voor het verzorgen van Indonesische catering in en rondom Leiden. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Indonesische Catering Leiden terecht. Indonesische Catering Leiden laat u graag kennis maken met de Indonesische cultuur! Voor meer info kunt u gerust contact opnemen of een keertje bij ons langskomen!

Indonesische Catering Leiden Rijsttafel

Dé Indonesische Catering specialist van Leiden

Voor de lekkerste Indonesische catering moet u bij Selera Anda zijn! Kwaliteit & uw tevredenheid staan op nummer één! Onze Indonesische Catering Service in Leiden is dan ook niet zomaar de Indonesische catering specialist. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Selera Anda terecht voor het bestellen van Indische catering.

Maak kennis met DE INDONESISCHE CULTUUR

Bij Selera Anda bent u verzekerd van de beste kwaliteit gerechten. Wij werken uitsluitend met verse ingrediënten en producten om u de beste kwaliteit te kunnen leveren. Kom snel een keertje bij ons langs! U kunt er bij ons ook voor kiezen om online uw Indonesische catering te bestellen.

Indonesische Catering Leiden gerechten

Maak kennis metIndonesische Catering Leiden

Authentieke gerechten met verse ingrediënten, bereid door professionele koks.

Klantenrecensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Volg ons op social media

Like en volg de social media pagina’s van Selera Anda en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties!

Maak kennis met Indonesië

Stel zelf uw Indische rijsttafel samen

De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Om het u makkelijk te maken hebben wij daarom drie basismenu’s naar grootte samengesteld. U kunt het gekozen menu naar wens uitbreiden met extra hoofdgerechten of bij- en nagerechten.

Een greep uit Onze zakelijke klanten