Indische gerechten in Rotterdam met de beste service en kwaliteit

Organiseer jij een evenement en ben je nog op zoek naar een goede Indonesische cateraar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Indonesische Catering Rotterdam heeft jarenlange ervaring in de Indonesische keuken en bij het verzorgen van catering door het hele land en dat proef je terug in onze gerechten en merk je aan onze goede service! De rijsttafel maakt je evenement helemaal af!

Dé INDONESISCHE CATERING SPECIALIST IN ROTTERDAM

Bij Indonesische Catering Rotterdam zijn we gespecialiseerd in Indonesische Catering voor alle denkbare gelegenheden en evenementen, van bescheiden etentjes met vrienden of familie tot grote, uitbundige trouwfeesten.

Binnenkort EEN EVENEMENT OF TROUWFEEST, WIJ HELPEN JE!

Heb je binnenkort een evenement of een trouwfeest en moet er eten aanwezig zijn? Hou je stress erbuiten en laat je Catering door Indonesische Catering in Rotterdam leveren. Wij weten precies wat de benodigdheden zijn om jou evenement of trouwfeest succesvol te maken!

Indonesische Catering Rotterdam gerechten
Maaltijden Indonesische Catering Rotterdam

Uw vertrouwde adres voor heerlijke Indonesische Catering!

Selera Anda is uw vertrouwde partner voor het verzorgen van Indonesische catering. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Selera Anda terecht voor een Indonesische Catering. Wij laten je graag kennis maken met de Indonesische cultuur!

Maak kennis metIndonesische Catering Rotterdam

Authentieke gerechten met verse ingrediënten, bereid door professionele koks.

Klantenrecensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Volg ons op social media

Like en volg de social media pagina’s van Selera Anda en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties!

Maak kennis met Indonesië

Stel zelf uw Indische rijsttafel samen

De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Om het u makkelijk te maken hebben wij daarom drie basismenu’s naar grootte samengesteld. U kunt het gekozen menu naar wens uitbreiden met extra hoofdgerechten of bij- en nagerechten.

Een greep uit Onze zakelijke klanten