Rijsttafel bestellen in Amsterdam

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • Indische Catering op maat Amsterdam

  Indische Catering op maat Amsterdam

  Wij leveren Indonesische Catering op maat! U kunt bij Indische Catering Amsterdam namelijk uw eigen rijsttafel samenstellen in slechts een paar simpele stappen. Onze klanten staan op nummer één en dat ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren. Kom snel een keertje langs bij één van onze vestigingen om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Indische Catering Amsterdam laat u graag kennismaken met de Indonesische cultuur!

 • Dé Indische Catering specialist van Amsterdam en omstreken

  Dé Indische Catering specialist van Amsterdam en omstreken

  Indische Catering Amsterdam oftewel Selera Anda is het vertrouwde adres voor Indonesische Catering in Amsterdam en omstreken. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor heerlijke Indonesische rijsttafels. Indische Catering Amsterdam laat je graag kennis maken met de Indonesische cultuur!

Indonesische gerechten in Amsterdam

Wat zeggen klanten over ons

 • “Voor een diner met vrienden hadden we catering besteld voor 21 personen. Het werd op tijd geleverd en de mannen van Selera Anda hebben het mooi neergezet. Het eten bleef ook lang warm! Het was heerlijk!”

  van Florentine
 • “Onze gasten vonden het eten fantastisch! Samenvattend: authentiek Indonesisch, innovatief, flexibel, snel, goeie sfeer, hart voor het vak, zelfstandig, ruime hoeveelheid, volgens afspraak. Wij gaan zeker in de toekomst weer van Selera Anda gebruik maken!”

  van Elisa
 • “Selera Anda heeft mijn smaakpapillen verwend met hun heerlijke Indonesische gerechten. De rijsttafel was een feest voor mijn zintuigen, en de vriendelijke bediening maakte de ervaring nog beter. De porties waren royaal en de smaak was authentiek. Een aanrader!”

  van Rens
Volg ons op Instagram