Rijsttafel bestellen in Amsterdam

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • Indische Catering op maat Amsterdam

  Indische Catering op maat Amsterdam

  Wij leveren Indonesische Catering op maat! U kunt bij Indische Catering Amsterdam namelijk uw eigen rijsttafel samenstellen in slechts een paar simpele stappen. Onze klanten staan op nummer één en dat ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren. Kom snel een keertje langs bij één van onze vestigingen om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Indische Catering Amsterdam laat u graag kennismaken met de Indonesische cultuur!

 • Dé Indische Catering specialist van Amsterdam en omstreken

  Dé Indische Catering specialist van Amsterdam en omstreken

  Indische Catering Amsterdam oftewel Selera Anda is het vertrouwde adres voor Indonesische Catering in Amsterdam en omstreken. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor heerlijke Indonesische rijsttafels. Indische Catering Amsterdam laat je graag kennis maken met de Indonesische cultuur!

Indonesische gerechten in Amsterdam

Wat zeggen klanten over ons

 • “Ik ben dol op de Indonesische keuken en Selera Anda stelde niet teleur. De rijsttafel was een smaakvolle ontdekkingsreis. De vriendelijke bediening maakte de bestelling gemakkelijk en plezierig. Ik waardeerde de variatie aan gerechten en de verse ingrediënten. Hier kom ik zeker terug!”

  van Laura
 • “Selera Anda heeft me laten kennismaken met de heerlijke wereld van de Indonesische keuken. De rijsttafel die ik bestelde, was een perfecte mix van smaken en texturen. De vriendelijke bediening maakte me meteen op mijn gemak. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en variatie van hun gerechten. Een geweldige ervaring!”

  van Thomas
 • “Wat een geweldige ervaring bij Selera Anda! De rijsttafel die ik bestelde was een smaakexplosie. De variatie aan gerechten was indrukwekkend en elke hap was een genot. De service was vriendelijk en snel. Ik kan niet wachten om hier weer te bestellen!”

  van Annelies
Volg ons op Instagram