Rijsttafel bestellen in Almere

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • Indonesische Catering in Almere

  Indonesische Catering in Almere

  Wij zijn dé leverancier van Indonesische Catering in Almere, waar we dagelijks met verse kruiden en fijn geselecteerde gerechten werken. Onze catering brengt de echte smaak van Indonesië naar jouw evenement. Laat je verwennen met de rijke aroma’s en authentieke gerechten van Indische Catering Almere.

 • Proef de Indonesische keuken bij Indische Catering Almere!

  Proef de Indonesische keuken bij Indische Catering Almere!

  Bij Indische Catering Almere proef je de echte Indonesische keuken, bereid door mensen met een Indonesische achtergrond. Onze recepten gaan generaties terug en brengen de authentieke smaken van Indonesië naar jouw tafel. Geniet van een iets mildere pittigheid en ontdek de ware smaak van de Indonesische keuken.

 • Maak kennis met de kwaliteit van Selera Anda!

  Maak kennis met de kwaliteit van Selera Anda!

  Selera Anda is jouw vertrouwde partner voor heerlijke Indonesische Catering in Almere. Of het nu voor particuliere feesten of zakelijke evenementen is, wij brengen de Indonesische cultuur naar jou toe. Ervaar kwaliteit en authentieke smaken met Selera Anda! Ontdek onze menu’s en beleef de rijkdom van Indonesische catering.

Indonesische gerechten in Almere

Wat zeggen klanten over ons

 • “Onze gasten vonden het eten fantastisch! Samenvattend: authentiek Indonesisch, innovatief, flexibel, snel, goeie sfeer, hart voor het vak, zelfstandig, ruime hoeveelheid, volgens afspraak. Wij gaan zeker in de toekomst weer van Selera Anda gebruik maken!”

  van Elisa
 • “Beste Indonesische cateraar en afhaalrestaurant in de wijde omgeving. Het eten smaakt altijd prima en catering is uitstekend verzorgd. Met bediening indien nodig.”

  van Jeroen
 • “Voor een diner met vrienden hadden we catering besteld voor 21 personen. Het werd op tijd geleverd en de mannen van Selera Anda hebben het mooi neergezet. Het eten bleef ook lang warm! Het was heerlijk!”

  van Florentine
Volg ons op Instagram