Rijsttafel bestellen in Almere

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • Indonesische Catering in Almere

  Indonesische Catering in Almere

  Wij zijn dé leverancier van Indonesische Catering in Almere, waar we dagelijks met verse kruiden en fijn geselecteerde gerechten werken. Onze catering brengt de echte smaak van Indonesië naar jouw evenement. Laat je verwennen met de rijke aroma’s en authentieke gerechten van Indische Catering Almere.

 • Proef de Indonesische keuken bij Indische Catering Almere!

  Proef de Indonesische keuken bij Indische Catering Almere!

  Bij Indische Catering Almere proef je de echte Indonesische keuken, bereid door mensen met een Indonesische achtergrond. Onze recepten gaan generaties terug en brengen de authentieke smaken van Indonesië naar jouw tafel. Geniet van een iets mildere pittigheid en ontdek de ware smaak van de Indonesische keuken.

 • Maak kennis met de kwaliteit van Selera Anda!

  Maak kennis met de kwaliteit van Selera Anda!

  Selera Anda is jouw vertrouwde partner voor heerlijke Indonesische Catering in Almere. Of het nu voor particuliere feesten of zakelijke evenementen is, wij brengen de Indonesische cultuur naar jou toe. Ervaar kwaliteit en authentieke smaken met Selera Anda! Ontdek onze menu’s en beleef de rijkdom van Indonesische catering.

Indonesische gerechten in Almere

Wat zeggen klanten over ons

 • “Selera Anda heeft mijn smaakpapillen verwend met hun heerlijke Indonesische gerechten. De rijsttafel was een feest voor mijn zintuigen, en de vriendelijke bediening maakte de ervaring nog beter. De porties waren royaal en de smaak was authentiek. Een aanrader!”

  van Rens
 • “Beste Indonesische cateraar en afhaalrestaurant in de wijde omgeving. Het eten smaakt altijd prima en catering is uitstekend verzorgd. Met bediening indien nodig.”

  van Jeroen
 • “Wat een geweldige ervaring bij Selera Anda! De rijsttafel die ik bestelde was een smaakexplosie. De variatie aan gerechten was indrukwekkend en elke hap was een genot. De service was vriendelijk en snel. Ik kan niet wachten om hier weer te bestellen!”

  van Annelies
Volg ons op Instagram