Rijsttafel bestellen in Bussum

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • Bereid met de beste kruiden en verse Ingrediënten
  Indonesische Catering

  Bereid met de beste kruiden en verse Ingrediënten

  Bij Indonesische Catering Bussum zorgen onze chefs voor het verzorgen van Indonesische gerechten met kwaliteit. De gerechten worden dan ook bereidt met de beste kruiden en verse ingrediënten. Wij kunnen je verzekeren dat je er geen spijt van zult hebben! Het is voor ons enorm belangrijk dat klanten tevreden zijn met ons.

 • Maak kennis met de Indonesische Gerechten in Bussum
  Authentieke Gerechten

  Maak kennis met de Indonesische Gerechten in Bussum

  Selera Anda levert authentieke verse Indonesische gerechten in heel Nederland. Onze professionele chefs gebruiken recepten van generaties en hebben jarenlang ervaring in het bereiden van Indonesische gerechten. Wij weten precies welke smaak goed bevalt bij onze klanten!

Indonesische gerechten in Bussum

Wat zeggen klanten over ons

 • “Selera Anda heeft mijn smaakpapillen verwend met hun heerlijke Indonesische gerechten. De rijsttafel was een feest voor mijn zintuigen, en de vriendelijke bediening maakte de ervaring nog beter. De porties waren royaal en de smaak was authentiek. Een aanrader!”

  van Rens
 • “Ik ben dol op de Indonesische keuken en Selera Anda stelde niet teleur. De rijsttafel was een smaakvolle ontdekkingsreis. De vriendelijke bediening maakte de bestelling gemakkelijk en plezierig. Ik waardeerde de variatie aan gerechten en de verse ingrediënten. Hier kom ik zeker terug!”

  van Laura
 • “Voor een diner met vrienden hadden we catering besteld voor 21 personen. Het werd op tijd geleverd en de mannen van Selera Anda hebben het mooi neergezet. Het eten bleef ook lang warm! Het was heerlijk!”

  van Florentine
Volg ons op Instagram