Rijsttafel bestellen in Leiden

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • Maak kennis met de Indonesische cultuur

  Maak kennis met de Indonesische cultuur

  Bij Selera Anda bent u verzekerd van de beste kwaliteit gerechten. Wij werken uitsluitend met verse ingrediënten en producten om u de beste kwaliteit te kunnen leveren. Kom snel een keertje bij ons langs! U kunt er bij ons ook voor kiezen om online uw Indonesische catering te bestellen.

 • Dé Indonesische Catering specialist van Leiden

  Dé Indonesische Catering specialist van Leiden

  Voor de lekkerste Indonesische catering moet u bij Selera Anda zijn! Kwaliteit & uw tevredenheid staan op nummer één! Onze Indonesische Catering Service in Leiden is dan ook niet zomaar de Indonesische catering specialist. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Selera Anda terecht voor het bestellen van Indische catering.

Indonesische gerechten in Leiden

Wat zeggen klanten over ons

 • “Selera Anda heeft mijn smaakpapillen verwend met hun heerlijke Indonesische gerechten. De rijsttafel was een feest voor mijn zintuigen, en de vriendelijke bediening maakte de ervaring nog beter. De porties waren royaal en de smaak was authentiek. Een aanrader!”

  van Rens
 • “Onze gasten vonden het eten fantastisch! Samenvattend: authentiek Indonesisch, innovatief, flexibel, snel, goeie sfeer, hart voor het vak, zelfstandig, ruime hoeveelheid, volgens afspraak. Wij gaan zeker in de toekomst weer van Selera Anda gebruik maken!”

  van Elisa
 • “Beste Indonesische cateraar en afhaalrestaurant in de wijde omgeving. Het eten smaakt altijd prima en catering is uitstekend verzorgd. Met bediening indien nodig.”

  van Jeroen
Volg ons op Instagram