Rijsttafel bestellen in Westland

U kunt aan het einde van het samenstellen kiezen tussen betaling of een offerte

 • Heerlijke rijsttafels bij Indonesische Catering Westland
  Overheerlijke gerechten

  Heerlijke rijsttafels bij Indonesische Catering Westland

  Met de lekkerste hapjes maken wij jou familie, vrienden, kennissen, collega´s helemaal blij met het evenement dat wordt georganiseerd. De lekkerste Indonesische buffets en Indonesische rijsttafels vindt je bij Indonesische Catering Delft. Zoek niet verder want bij Selera Anda ben je aan het juiste adres voor de Indonesische hapjes.

 • Maak het cultuur me van Indonesische Catering Westland
  Gerechten op z’n best

  Maak het cultuur me van Indonesische Catering Westland

  Voor de lekkerste Indonesische catering moet je bij Selera Anda zijn. Wij koken dagelijks vers met de beste kruiden. Onze catering bestaat altijd uit fijn geselecteerde gerechten zodat de smaken altijd goed bij elkaar passen.

 • Beleef het cultuur met Indonesische Catering
  Smakelijkste gerechten

  Beleef het cultuur met Indonesische Catering

  Bij Selera Anda werken mensen met een Indonesische achtergrond, zij weten hoe ze de echte authentieke Indonesische smaak aan de gerechten kunnen geven. De recepten zijn al generaties in de familie en zijn zoals ze echt horen. Alleen iets minder pittig, zodat iedereen ervan kan genieten!

Indonesische gerechten in Westland

Wat zeggen klanten over ons

 • “Ik ben dol op de Indonesische keuken en Selera Anda stelde niet teleur. De rijsttafel was een smaakvolle ontdekkingsreis. De vriendelijke bediening maakte de bestelling gemakkelijk en plezierig. Ik waardeerde de variatie aan gerechten en de verse ingrediënten. Hier kom ik zeker terug!”

  van Laura
 • “Beste Indonesische cateraar en afhaalrestaurant in de wijde omgeving. Het eten smaakt altijd prima en catering is uitstekend verzorgd. Met bediening indien nodig.”

  van Jeroen
 • “Onze gasten vonden het eten fantastisch! Samenvattend: authentiek Indonesisch, innovatief, flexibel, snel, goeie sfeer, hart voor het vak, zelfstandig, ruime hoeveelheid, volgens afspraak. Wij gaan zeker in de toekomst weer van Selera Anda gebruik maken!”

  van Elisa
Volg ons op Instagram