IndischeCatering Specialist

 

IndischeCatering

Voor alle gelegenheden!

Heeft u binnenkort wat te vieren? Dan zit u bij Indische Catering Selera Anda zeker goed. Voor iedere gelegenheid kunt u bij ons Indische Catering bestellen. Wij werken uitsluitend met verse producten en ingrediënten, zo kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen! Beleef een onvergetelijke dag met de Indische catering van Selera Anda.


 

Stelzelf uw rijsttafel samen

Dé lekkerste Indische catering!

Wilt u uw gasten voorzien van de lekkerste Indische Catering? Stel dan snel een eenvoudig uw eigen rijsstafel samen via onze website. Selera Anda is de specialist op het gebied van Indische Catering. Al jarenlang verzorgen wij de catering voor zowel particulieren als bedrijven. Kom een keertje langs bij één van onze vestigingen en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.


 

Maak kennis met de kwaliteit van Selera Anda!

Authentieke Indische Rijsttafels

ErvaringenBekijk menu’s!

 

Dé Indische Catering specialist!Selera Anda

Selera Anda is dé beste in zijn branche. Wij zijn al jarenlang het vertrouwde adres voor vele particulieren en bedrijven die geïnteresseerd zijn in heerlijke rijsttafels. Wij laten je graag kennis maken met de Indonesische cultuur!

 
 

Recensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Like onze pagina