Heerlijke Indische Catering aan huis

Voor alle gelegenheden!

Heeft u binnenkort wat te vieren? Dan zit u bij Indische Catering Selera Anda zeker goed. Voor iedere gelegenheid kunt u bij ons Indische Catering bestellen. Wij werken uitsluitend met verse producten en ingrediënten, zo kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen! Beleef een onvergetelijke dag met de Indische catering van Selera Anda.

 

Stelzelf uw rijsttafel samen

Dé lekkerste Indische catering!

Wilt u uw gasten voorzien van de lekkerste Indische Catering? Stel dan snel een eenvoudig uw eigen rijsstafel samen via onze website. Selera Anda is de specialist op het gebied van Indische Catering. Al jarenlang verzorgen wij de catering voor zowel particulieren als bedrijven. Kom een keertje langs bij één van onze vestigingen en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Maak kennis met de kwaliteit van Selera Anda!

Authentieke Indische Rijsttafels

ErvaringenBekijk menu’s!

Dé Indische Catering specialist!Selera Anda

Selera Anda is dé beste in zijn branche. Wij zijn al jarenlang het vertrouwde adres voor vele particulieren en bedrijven die geïnteresseerd zijn in heerlijke rijsttafels. Wij laten je graag kennis maken met de Indonesische cultuur!

Maak kennis metIndische Catering

Authentieke gerechten met verse ingrediënten, bereid door professionele koks.

Klantenrecensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Volg ons op social media

Like en volg de social media pagina’s van Selera Anda en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties!

Maak kennis met Indonesië

Stel zelf uw Indische rijsttafel samen

De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Om het u makkelijk te maken hebben wij daarom drie basismenu’s naar grootte samengesteld. U kunt het gekozen menu naar wens uitbreiden met extra hoofdgerechten of bij- en nagerechten.

Een greep uit Onze zakelijke klanten