Indonesische Catering Alphen aan den Rijn is het vertrouwde adres voor jouw catering

Indonesische Catering Alphen aan den Rijn

Zoek jij een Indonesische Catering in Alphen aan den Rijn? Of een Indische Catering in Alphen aan den Rijn met de beste kwaliteiten en services. Vraag dan snel een offerte aan of bel dan meteen met Indonesische Catering Alphen aan den Rijn. Met de lekkerste Indonesische buffet in Alphen aan den Rijn staan wij aan de top van het Indonesische keuken. Met jarenlange ervaring weten onze koks precies hoe ze jou moeten vermaken!

 
 

IndonesischeCatering in Alphen aan den Rijn?

Indonesische buffet

Voor de lekkerste Indonesische catering moet je bij Selera Anda zijn. Wij koken dagelijks vers met de beste kruiden. Onze catering bestaat altijd uit fijn geselecteerde gerechten zodat de smaken altijd goed bij elkaar passen.


 

Beleefde Indonesische sfeer van Selera Anda!

Indische Catering

Bij Selera Anda werken mensen met een Indonesische achtergrond, zij weten hoe ze de echte authentieke Indonesische smaak aan de gerechten kunnen geven. De recepten zijn al generaties in de familie en zijn zoals ze echt horen. Alleen iets minder pittig, zodat iedereen ervan kan genieten!


 

Maak kennis met de kwaliteit van Selera Anda!

Authentieke Indonesische Catering

ErvaringenBekijk menu’s!

 

Uw vertrouwde adres voor heerlijke Indonesische Catering!

Indonesische Catering

Selera Anda is uw vertrouwde partner voor het verzorgen van Indonesische catering. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Selera Anda terecht voor een Indonesische Catering. Wij laten je graag kennis maken met de Indonesische cultuur!

Maak kennis metIndonesische Catering Alphen aan den Rijn

Authentieke gerechten met verse ingrediënten, bereid door professionele koks.

Klantenrecensies

Wij vertellen je graag over onze heerlijke gerechten. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees de ervaringen van onze klanten.

Volg ons op social media

Like en volg de social media pagina’s van Selera Anda en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties!

Maak kennis met Indonesië

Stel zelf uw Indische rijsttafel samen

De Indonesische keuken is erg uitgebreid. Om het u makkelijk te maken hebben wij daarom drie basismenu’s naar grootte samengesteld. U kunt het gekozen menu naar wens uitbreiden met extra hoofdgerechten of bij- en nagerechten.

Een greep uit Onze zakelijke klanten